Vertti Seppälä Happeen A-junioreista F-liigajoukkueeseen
Julkaistu: 24.03.2021 00.00

Vertti Seppälä Happeen A-junioreista F-liigajoukkueeseen

Happeen A-junioreissa pelannut Vertti Seppälä ja Happeen liigajoukkue ovat solmineet kahden vuoden mittaisen sopimuksen.

Vuonna 2000 syntynyt Seppälä on tällä kaudella puolustanut Happeen A-junioreiden riveissä ja odottaa innolla uutta sivua urallaan:

”Hyvällä ja innostuneella mielillä lähden liigan mukaan! On tosi hienoa päästä sparraamaan Suomen sekä maailmankin parhaimmistoa melkein päivittäin treeneissä ja sitä kautta kehittymään itse. Tulevina vuosina tavoite olisi luonnollisesti ansaita mahdollisimman paljon peliaikaa liigasta ja sitä kautta auttaa joukkuetta voittamaan pelejä. Tavoitteena olisi myös kehittää oman pelaamisen tasaisuutta, että saisi hyvän ja huonon pelin välille mahdollisimman pienen eron.”

”A-junnuissa syyskausi lähti vähän takkuisesti käyntiin ja koronan takiahan kausikin sitten marraskuussa laitettiin jäihin. Paljon jäi hampaankoloon tämän takia, koska tuntui, että oltais joukkueena pystytty vielä parantamaan paljon ja henkilökohtaisestikin olisi ollut vielä näyttöjä mitä antaa. Siitä huolimatta jaksettiin olosuhteisiin nähden treenata hyvin ja saatiin pidettyä peli hyvällä tasolla talven ajan. Tästä iso kiitos A-junnuille!”

Myös Happeen päävalmentaja Tero Kotilainen on tyytyväinen Vertin liittymisestä liigajoukkueeseen:

"Happeen hirvipolulta kasvaa taas yksi oma juniori liigajoukkueen kokoonpanoon. Se on mahtava juttu! Vertti on hieno ihminen, jonka luonteesta löytyy nuoresta iästä huolimatta karismaattista johtajuutta. Liigaan siirtyminen on hyvin luonnollinen askel hänelle pelaajana kehittymisessä eteenpäin. Enkä olisi yhtään yllättänyt, jos Vertti olisi jo tulevalla kaudella isossa roolissa joukkueen puolustuksessa. Näen hänen kehityspolussa hyvin paljon samaa kuin aikoinaan Joel Lahden murtautumisessa liigajoukkueen vakiokokoonpanoon."

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ