Ilmari Aarela jatkaa Happeen riveissä seuraavat kaksi vuotta
Julkaistu: 26.03.2021 00.00

Ilmari Aarela jatkaa Happeen riveissä seuraavat kaksi vuotta

Kaksi kautta Happeen liigajoukkueessa pelannut Ilmari Aarela jatkaa myös seuraavat kaksi vuotta jyväskyläläisten riveissä.

Helsingistä lähtöisin oleva Aarela on aiemmin edustanut Erää sekä EräViikinkejä ja aloittanut liigauransa Happeessa pelaten nyt yhteensä 51 runkosarjaottelua sekä 10 pudotuspeliä. Kuluneen kauden aikana monipuolinen pelaaja on pelannut niin Hirvien hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin ja on tyytyväinen jatkostaan:

”Hyvät fiilikset jatkosopimuksesta! Happeessa on ollut mahtava pelata ja odotan innolla, että päästään taas yhdessä tekemään hommia. On hieno kuulua tähän yhteisöön, sillä kasassa on kova nippu taitavia pelaajia ja hienoja ihmisiä. Kauden päättyminen puolivälieriin jätti päällimmäiseksi fiilikseksi tietysti pettymyksen. Runkosarjan loppupuolisko kuitenkin näytti, että voidaan hyvällä pelillä voittaa mikä tahansa joukkue ja siitä on hyvä jatkaa.”

Vaikka kausi päättyikin pettymykseen, on Aarelalla jo tavoitteet mielessä tulevaisuutta kohti:

”Tavoitteena tulevilla kausilla on vakiinnuttaa oma paikka joukkueessa vielä paremmin ja kasvaa pelaajaksi, joka illasta toiseen pystyy pelaamaan vaaditulla tasolla ja siten auttamaan Hirvet voittoon. Siviilielämän puolella tavoitteena olisi myös kahden vuoden päästä valmistua liikuntatieteiden maisteriksi. Toivotaan myös, että tämä koronatilanne saataisiin kuriin, niin voisi kesällä hieman vapaammin nähdä perhettä ja ystäviä.”

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ