Leirien kuvaus:

Salibandyleiri 2008-2015 -syntyneille.

Ohjaajina leirillä toimii Peter Kotilainen ja Happeen liigajoukkueen pelaajat.

Leiriajankohta ja -paikka:

2-6.8.2021 Palokan koulukeskus.

Leirin aikataulu:

Leireille lapsen voi halutessaan tuoda paikalle jo klo 8.30. Varsinaiset aktiviteetit alkavat päivittäin klo 9 ja päättyvät klo 13.00. Ohjaajat ovat paikalla päivittäin klo 14.00 saakka eli lapsi voi olla paikalla siihen saakka valvotusti.

Hinnat:

Happeen jäsenet: 109€

Ei-jäsenet: 129€

Hinta sisältää välipalan päivittäin ja Börscamp -leiripaidan.

Vakuutus:

Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu, joten huolehtikaa, että lapsellanne on joko salibandyn pelipassiin kuuluva vakuutus tai teillä on oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus.

Allergiat:

Ruoka-allergiat tulee olla täytettynä sille varattuun kohtaan.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova, peruutusehto on tämä:

Peruutukset ovat mahdollisia kaksi viikkoa ennen leirin alkua, sen jälkeen leirimaksuja voidaan hyvittää vain sairastumistapauksissa. Myöhemmin tapahtuvat peruutukset vain sairaslomatodistuksella ja tällöin maksettavaa jää 20 euron toimistokulu.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Hei,

haemme jatkuvasti osaavia ja innokkaita vahvistuksia tapahtumajärjestelyhin. Tapahtumien järjestelytiimissä pääset näkemään ja kokemaan mm. Miesten F-liigan ottelutapahtumia aitiopaikalta, ja kurkistamaan myös tapahtumien kulissien taakse. Tapahtumien järjestäminen on tiimityötä, jossa jokaisen panos on kullanarvoinen.

Mukaan pääsee matalalla kynnyksellä, sillä kaikki vapaaehtoiset perehdytetään tehtäviin. Järjestelytiimiin ovat siis tervetulleita niin seuran jäsenet kuin kaikki muutkin. Tapahtumassa mukana olo on mukavaa yhdessä tekemistä, jossa pääsee esimerkiksi verkostoitumaan ja keräämään kokemusta tapahtumien järjestämisestä.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumatekijäksi tästä alempaa klikkaamalla "Siirry vastaamaan".