Niko Laiti Indiansin hyökkäyksestä Happeeseen
Julkaistu: 08.04.2021 00.00

Niko Laiti Indiansin hyökkäyksestä Happeeseen

Indiansissa viimeiset kaksi kautta pelannut Niko Laiti on solminut 1+1 vuoden sopimuksen Happeen kanssa.

20-vuotias Laiti on pelannut 2017-2018 kaudesta saakka liigassa edustaen Oilersia kaksi vuotta ja seuraavat kaksi vuotta Indiansia. Tällä kaudella Laiti iski 25 runkosarjaottelussa 18 maalia ja 6 syöttöä ja 5 pudotuspeliottelussa yhden syöttöpisteen. Liigauransa aikana hän on pelannut yhteensä 61 runkosarjaottelua 27+16 tehoilla sekä 14 pudotuspeliottelua 4+1 tehoilla. Menneen kauden Laiti kokee sujuneen varmoin ottein:

”Etuoikeutettu olo tulee, kun sai pelata hirveästä koronatilanteesta huolimatta, verrattuna viime kauteen. Kausi meni tasaiseen tahtiin hyvin, vaikka pelipaikka elikin kauden aikana. Ei ollut väliä millä paikalla pelasin, niin sain autettua jengiä hyvin molempiin suuntiin ja tulostakin tuli.”

Muuttaminen Jyväskylään ja siirtyminen uuteen joukkueeseen tuo isoja muutoksia, mutta Niko Laiti odottaa jo avoimin mielin uutta sivua uralla sekä elämässä:

”Erittäin hyvillä fiiliksillä Happeeseen siirrytään! Pitkien pohdintojen jälkeen päätin ottaa isoja askeleita elämässä kohti unelmia ja opiskeluiden perässä. Se kokonaisuus, minkä Happee ja Jyväskylä pystyy tarjoamaan veti isosti puoleensa! Happee on täynnä hyviä pelaajia ja se, miten asioita hoidetaan myös taustalla on huippuluokkaa. Myös kavereilta olen kuullut Happeesta sen verran, että kammo rytke joka reeneissä sekä peleissä ja 100 % painetaan yhdessä hommia, jäätävän kotiyleisön säestämänä tietenkin!”

”Todella montaa asiaa odotan, kun lähdetään ensi kautta kohti, koska uutta ja ihmeellistä asiaa tulee paljon. Odotan, että päästään pelaamaan yleisön eteen laadukasta peliä, jota on mielekästä katsoa. Odotan myös jengiltä ja itseltäni isoja askelia taas kohti suurempia saavutuksia ja unelmia. Isoimpia tavoitteita on auttaa jengiä niin paljon kun pystyy ja saada muut pelaajat näyttämään hyvältä!”


Päävalmentaja Tero Kotilainen kommentoi Laitin siirtymistä Happeeseen seuraavasti:

"Tarkkaan scoutattu pelaaja ensi kauden joukkueeseen. Juuri sellainen ykköskorin nuori ja nousukas pelaaja, jollaista haimme. Nikon ura F-liigassa on ollut joka vuosi nousujohteinen ja kehityskäyrä osoittaa edelleen voimakkaasti ylöspäin. Menneellä kaudella hän murtautui myös U23-maajoukkueeseen, joka kertoo pelaajan kasvusta ja potentiaalista paljon. Oikean laidan hyökkääjä, joka pystyy operoimaan myös keskellä tarvittaessa. Täsmähankinta, joka täydentää muun muuassa parivaljakkoa Salmi-Siekkinen loistavasti. Loistavaa saada Niko hirvipaitaan ensi kaudelle."

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ