Markus Laakso torjuu Happeen maalilla seuraavat kaksi vuotta
Julkaistu: 31.03.2021 00.00

Markus Laakso torjuu Happeen maalilla seuraavat kaksi vuotta

Neljä kautta Happeen maalilla torjunut Markus Laakso on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

25-vuotias helsinkiläislähtöinen maalivahti on astunut liigaan kaudella 2010-2011 ja edustanut aina kaudelle 2016-2017 asti Tapanilan erää sekä EräViikinkejä. Kaudesta 2017-2018 lähtien Laakso on torjunut Happeen maalilla ja pelannut nyt yhteensä 227 runkosarjaottelua kolmella syöttöpisteellä sekä 64 pudotuspeliottelua yhdellä syöttöpisteellä. Menneellä kaudella Laakso pelasi kolmannessa puolivälierässä Nokian KrP:tä vastaan nollapelin sekä syötti yhden maalin. Maalivahti näkeekin kauden olleen vaihteleva ja ensi kaudelle on selkeät suunnitelmat:

”Kausi oli hieman kaksijakoinen. Syksyllä emme saaneet vielä peliä täysin uomiin, mutta kevätkausi oli todella hienoa aikaa. Playoffit jätti paljon hampaankoloon ja se mielessä nyt tehdään kovasti töitä kesällä. Tavoitteena on pelata tasainen kausi joukkueen kanssa. Tavoitteena on vain ja ainoastaan nostaa pokaalia kauden päätteeksi ja uskon, että tällä ryhmällä se on hyvin realistinen tavoite.”

”Hyvillä mielin jatkan Happeen maalilla! Olen todella tyytyväinen, että saimme Happeen kanssa kirjoitettua jatkosopimuksen ajoissa. Nyt on hyvä lähteä valmistautumaan kohti seuraavaa kautta!”


Markus Laakson matkassa mukana:Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ