Mika Kohonen -tukirahasto

mika kohonen happee tukirahasto salibandy harrastusRahaston toiminta-ajatus

Taloudellinen tilanne ja sen mahdolliset muutokset, tai muut seuran jäsenen lähipiiriä kohdanneet yllättävät vaikeudet eivät saisi olla este harrastustoiminnalle yhdellekään lapselle tai nuorelle. Tämän vuoksi Happee ry:n alaisuuteen on 12.11.2019 perustettu Mika Kohonen -tukirahasto, jonka tarkoituksena on auttaa ja mahdollistaa pelaajan harrastustoiminnan jatkuminen tilanteissa, joissa pelaajalla ei ole mahdollisuuksia selvitä harrastustoiminnan maksuista omin voimin. Rahasto jakaa tukea harkinnanvaraisesti hakemusten perusteella, ensisijaisesti sellaisille jäsenille, jotka ovat omaehtoisesti ilmaisseet tarpeensa tukeen.

mika kohonen salibandy happee yhteiskuntavastuuTuen haku

Tukeen oikeutettu jäsen voi hakea rahastolta tukea harrastukseensa lähettämällä vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksen rahaston sähköpostiosoitteeseen: rahasto@happee.fi Tukea voi hakea milloin tahansa vuoden aikana. Tukihakemukset käsitellään määrätyn aikataulun mukaisesti, ensisijaisesti syyskuussa ja tammikuussa, mutta myös harkinnanvaraisesti joulukuussa ja maaliskuussa.

Hakemuksessa oltava seuraavat tiedot:

- nimi, syntymäaika, joukkue/ryhmä
- lyhyt selvitys taloudellisesta tilanteesta ja selvitys mahdollisista avoimista joukkuemaksuista
- haettava summa
- anomuksen tekijän nimi, yhteystiedot ja asema joukkueessa
- sekä muut mahdolliset asiaan liittyvät lisätiedot

Tukirahastoon voi tehdä lahjoituksia yritykset ja yksityishenkilöt
Rahastoon voivat lahjoittaa varoja seuran lisäksi ketkä tahansa seuran ulkopuoliset julkiset ja yksityiset toimijat. Lahjoitetut varat kohdistetaan lyhentämättöminä rahaston kautta seuran vähävaraisten juniorijäsenten harrastusmaksujen tukemiseen. Lahjoitukset voi tehdä tukirahastoon haluamallaan summalla. Kun haluat tehdä lahjoituksen laita viestiä rahasto@happee.fi sähköpostiin, niin saat paluuviestinä ohjeet maksuun.

Tukirahaston säännöt
Kaikki tukirahastoon liittyvät säännöt löytyvät rahaston säännöistä, jotka voi lukea alla olevasta linkistä (pdf).

Mika Kohonen tukirahaston säännöt

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ