Mikä on Happeen G-junioriliiga?

G-junioriliiga on kaikentasoisille 6-9-vuotiaille tytöille ja pojille suunnattua salibandykerhotoimintaa, jota Happee toteuttaa Jyväskylän eri kaupunginosissa. Kaupunginosaryhmät toimivat omana joukkueena; harjoittelevat kerran viikossa lähellä kotia ja pelaavat kauden aikana turnausmuotoisia pelejä muita kaupunginosajoukkueita vastaan.

G-junioriliigan tavoitteena on tarjota lapsiperheille mahdollisuus harrastaa ja liikkua lähellä kotia turvallisesti ja edullisesti. Kaupunginosajoukkueet toimivat harrastejoukkueiden toimintaperiaatteilla ja ovat seuran ohjauksessa koko kauden ajan. Kaupunginosajoukkueet harjoittelevat kerran viikossa laadukkaassa ohjauksessa ja pelaavat kauden aikana kolme turnausta. Turnausmuotoiset pelit motivoi lapsia viikottaiseen harjoitteluun. Kauden kaikki turnaukset pelataan Leppävedelle valmistuvassa uudessa palloiluhallissa, jossa on loistavat ja turvalliset olosuhteet pelaamiselle. Turnaukset pelataan marraskuussa, tammikuussa ja maaliskuussa.

Kaudelle 2024-2025 kaupunginosajoukkueisiin etsitään innokkaita 2015-2018 syntyneitä pelaajia mukaan. Varaa harrastuspaikkasi lapsellesi jo nyt ilmoittautumalla mukaan!(ilmoittautuminen aukeaa kesäkuun alussa) Ilmoittautumismaksuun sisältyy vakuutus sekä harjoitus/pelipaita.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Kaupunginosajoukkueisiin otetaan maksimissaan 20 pelaajaa mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos osallistujamäärät ovat merkittävästi yhteen ryhmään suuremmat niin joukkueita voidaan tehdä kaksi samaan kaupunginosaan. Jos pelaajamäärä jää alle 10/kaupunginosa, niin ryhmiä voidaan yhdistellä toisten ryhmien kanssa.

Kaupungiosajoukkueiden toimintaa tukee vahvasti Happeen miesten F-liigajoukkueen pelaajat, jotka toimivat joukkueiden kummeina. Kummitoiminta tarkoittaa sitä, että miesten F-liigan pelaajat vierailevat kauden aikana kaupunginosajoukkueiden harjoituksissa ja turnauksissa innostamassa lapsia liikkumaan ja harrastamaan salibandya.

Ilmoittaudu mukaan täältä - Siirry ilmoittautumaan tästä
Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ