Mikä on Heimo Hirvi Salibandykoulu?Happee uudisti salibandykerhotoiminnan syksyllä 2017, kun maailman suosituin salibandyhahmo Heimo Hirvi aloitti oman salibandykerho toimintansa Jyväskylässä. Heti ensimmäisellä kaudella 2017-18 salibandykouluun osallistui 88 lasta. Sen jälkeen Heimo Hirvi on liikuttanut vuosittain yli 100 lasta, tarjoten lapsille liikkumisen riemua ja pelin oppimisen iloa erilaisten ratojen, leikkien, kilpailujen ja pelien avulla. Ja mikä parasta, lähellä kotia eri kaupunginosissa.

Ilmoittaudu Heimo Hirvi Salibandykouluun kaudelle 2023-2024: Ilmoittaudu mukaan tästä

salibandykoulu happee jyväskylä harrastus lapsetHeimo Hirvi salibandykoulu on tarkoitettu salibandy- ja liikuntaharrastusta aloittaville tai harrastuksen alkuvaiheessa oleville 2-6-vuotiaille tytöille ja pojille. Salibandykoulun tavoitteena on innostaa monipuoliseen liikkumiseen leikkien ja pelien kautta, sekä opettaa kehonhallintaa, motorisia- ja lajitaitojen alkeita, sekä ryhmässä toimimista. Harjoitustunnit sisältävät monipuolisesti leikkimistä, ratoja, pelaamista, sekä laji-, liikunta- ja pelitaitojen opettamista. Myös kasvatukselliset sisällöt kuuluvat oleellisena sisältönä salibandykouluun. Toiminnassa korostetaan työskentelyä ryhmän muiden lasten kanssa, välineistä huolehtimista, sääntöjä ja niiden noudattamista, kiittämistä ja anteeksi pyytämistä.

Salibandykoulut on jaettu I- ja II-tasoon huomioiden lapsen ikä ja motorinen kehittyminen. Opetussisällöt on pilkottu molemmille tasoille siihen osallistuvan lapsen lähtötason mukaan. I-taso on 2-4-vuotiaille lapsille suunnattu taso, jossa toimintatapa on lapsi & aikuinen ohjaajan johdolla. Kun lapsi oppii riittävät sosiaaliset valmiudet toimia itsenäisesti, vanhempi voi jäädä pois toiminnasta. II-taso on taas 4-6-vuotiaille lapsille suunnattu taso, jossa lapsi jo osaa toimia ilman vanhemman apua ja toimintatapana on salibandykoulu.

Ilmoittaudu Heimo Hirvi Salibandykouluun kaudelle 2023-2024: Ilmoittaudu mukaan tästä


Heimo Hirven salibandykoulussa mukana Kespet Oy ja Metsä GroupTähtiseuran arvoista toimintaa lapsille

salibandy tähtiseura tähtimerkki happee jyväskyläHappeelle myönnettiin kaudella 2018-19 lasten ja nuorten osa-alueen tähtimerkki Suomen Olympiakomitealta. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seuralle myönnetty tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille ja urheilijoille. Se vastaa erilaisten yksilöiden tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.

Tervetuloa harrastamaan ja liikkumaan maailman suosituimman salibandyhahmon salibandykouluun!

Ilmoittaudu Heimo Hirvi Salibandykouluun kaudelle 2023-2024: Ilmoittaudu mukaan tästä

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ