Valmentajaksi Happeeseen kaudelle 2023-2024Etsimme lajivalmentajia kaikkien ikäluokkiemme joukkueiden valmennukseen.

Oletko kiinnostunut salibandyvalmennuksesta? Tule rohkeasti mukaan juniorijoukkueidemme valmennukseen. Lajitausta ei ole pakollinen, mutta aikaisemmasta liikunta- tai pelaajataustasta joukkuelajeissa on hyötyä. Ei joukkueemme tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kehittää itseäsi valmentajana, tutustua valmentamiseen ja nähdä "omat käden jäljet" nuorten pelaajien kehitysprosessissa.

Tule mukaan täyttämällä valmentajahakulomake täältä:

https://www.happee.fi/lomakkeet/1582/haku-valmentajaksi-ohjaajaksi-happeeseen


Etsimme fysiikkavalmentajia.

Etsimme innovatiivista henkilöä, joka ymmärtää valmennusosaamisen sisällöt fyysisen harjoittelun suhteen ja hänellä on kykyä johtaa ja soveltaa niitä salibandypelaajan pelaajakehityksessä. Hän ymmärtää oman roolinsa valmennusprosessissa sekä hänellä on kyky ja halu toimia aktiivisena jäsenenä joukkueissa. Henkilöllä on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, sekä hän on halukas kehittämään ammattitaitoaan.
Salibandykoulun ja G-junioriliigan ohjaajia.

Etsimme Heimo Hirven salibandykouluun ja G-junioriliigaan lasten ohjaajia ja liikunnanohjaajan työstä kiinnostuneita henkilöitä. Toimintaa järjestetään syyskuusta huhtikuuhun Jyväskylän eri kaupunginosissa arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Tarjolla on 2-9v lasten ohjaustyötä 1-6 tuntia / viikko oman motivaation mukaan. Ohjaajien työssä edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä ja kokemusta ohjaustyöstä lasten ja nuorten kanssa.

Tule mukaan täyttämällä valmentajahakulomake täältä:

https://www.happee.fi/lomakkeet/1582/haku-valmenta...Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ