Karu ilta - Kolme pointtia EräViikingit-pelistä
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 08.02.2024 21.59

Karu ilta - Kolme pointtia EräViikingit-pelistä

"Mitä täällä tapahtuu?" kysyisi eräs selostaja. Happeen liigamiehistö palasi maajoukkuetauolta torstai-iltana EräViikinkejä vastaan pelatussa ottelussa Vantaan Energia Areenalla. Tärkeitä sarjapisteitä oli tarjolla, mutta selkeänä ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Hirvilauma kompastui ennakkoluulottomaan ja tehokkaaseen kotijoukkueeseen. Lopputulos 6-4 (0-1, 3-1, 3-2). Kyseessä oli kauden 5-6 ohipeli, mutta ei tietenkään mitään pois EräViikingeiltä. Kaverilla oli todella kova henki päällä, he vastahyökkäsivät viheliäisesti ja puolustivat uhrautuvaisesti. Maalinteossa tänään onnistuivat Matti Minkkinen (2), Paavo Siekkinen (ensimmäinen F-liigamaali) ja Markus Salmi.


Vaaratonta hyökkäyspelaamista

Vaikka edellisessä pelissä maalihanat saatiin hyvin auki OLSia vastaan (8-3), niin isossa kuvassa hyökkäyspelaaminen on tällä hetkellä liian vaaratonta. Tänään hallittiin pallolla, mutta ei onnistuttu murtautumaan vaarallisille maalipaikoille tarpeeksi usein. Myös viimeistelytehokkuus jätti parantamisen varaa. Jostain pitäisi kaivaa nyt luovuutta ja rentoutta pallolliseen pelaamiseen ja äkkiä, kevät lähestyy.

Kaveri vaarallinen käännöissä

Pallollisen pelin takkuillessa kaveri saa yleensä melko vaarallisia vastahyökkäyspaikkoja, ja niin kävi tänäänkin. Etupäässä Matej Penicka (3+1) ja Simon Stransky (1+2) käänsivät nopeasti ja viimeistelivät tehokkaasti. Pietari Jääskeläinen nappasi puolitusinaa A-luokan torjuntoja, eli rumemmatkin lukemat olisivat olleet mahdolliset tänään.

Paavo Siekkiselle liigauran avausmaali

Oli tässä illassa jotain positiivistakin! 18-vuotias Paavo Siekkinen viimeisteli liigauransa ensimmäisen maalin, toisen erän alussa ajassa 23.20. Happee pääsi kääntämään vasturin, Perttu Koljonen ampui klassisen vedon "takapatjaan" ja Pate viimeisteli reboundista tyhjänä ammottavaan maaliin. Onnea Pate ensimmäisestä!


Hirvipörssi:

Matti Minkkinen 2+0=2
Eppu Suhanto 0+2=2
Paavo Siekkinen 1+0=1
Markus Salmi 1+0=1
Perttu Koljonen 0+1=1
Jami Manninen 0+1=1

Kuva: Esa Jokinen

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ