Sopimusuutisia - Jarno "Jakke" Hirvonen liittyy Happeen liigajoukkueen valmennustiimiin
Julkaistu: 08.05.2024 12.00

Sopimusuutisia - Jarno "Jakke" Hirvonen liittyy Happeen liigajoukkueen valmennustiimiin

Lisää valmennusuutisia: Jarno Hirvonen on tehnyt 1-vuotisen sopimuksen Happeen liigajoukkueeseen! Hän toimii kaudella 2024-25 Iivo Pantzarin valmennustiimissä apuvalmentajana.

Jarno "Jakke" Hirvonen, 45, on tuttu mies kaikille salibandya seuraaville ihmisille. Hirvonen pelasi poikkeuksellisen pitkän pelaajauran kaikilla sarjatasoilla aina liigasta 5-divariin. Vuosina 1995-2008 liigapelejä kirjattiin yhteensä 320, enimmäkseen Happeessa, mutta myös SPV:ssä. Pelaajauran viimeiset kaudet Hirvonen edusti Happee Steamersia, jossa hän luontevasti siirtyi penkin taakse valmentajan rooliin kauden 2022-23 aikana.

"Mahtava saada valmennukseen mukaan yksi vaajakoskelainen. Jakke on vetänyt hienon uran pelaajana ja päässyt haistelemaan valmentajan hommia nyt 1,5 vuoden ajan Divarissa Steamersin penkin takana. Uskon, että Jakke pystyy tuomaan taktista osaamista Hirvien peliin ja eiköhän sieltä muutama kikka löydy myös ylivoimaan. Lisäksi Jakke on myös hyvin voitontahtoinen, mikä varmasti lisää vaatimustasoa niin peleissä kuin treeneissäkin." kommentoi Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko valmentajasopimusta.

Hirvonen itse ottaa uuden pestin vastaan intoa täynnä:

"Aivan huippufiilis, että Happeesta tarjottiin tätä mahdollisuutta! Innoissaan ja kiitollisena lähden mukaan. Mahtavaa päästä jälleen Happeen matkaan nyt täysin uudessa roolissa💪"

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ