Tule mukaan tapahtumatekijäksi!

Happee hakee jatkuvasti vahvistuksia tapahtumajärjestelyhin. Tapahtumien järjestelytiimissä pääset näkemään ja kokemaan mm. Miesten F-liigan ottelutapahtumia aitiopaikalta, ja kurkistamaan myös tapahtumien kulissien taakse. Tapahtumien järjestäminen on tiimityötä, jossa jokaisen panos on kullanarvoinen.

Mukaan pääsee matalalla kynnyksellä, sillä vapaaehtoiset perehdytetään tehtäviin. Järjestelytiimiin ovat siis tervetulleita niin seuran jäsenet kuin kaikki muutkin. Tapahtumassa mukana olo on mukavaa yhdessä tekemistä, jossa pääsee esimerkiksi verkostoitumaan ja keräämään kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Joukossa on paljon tehtäviä, jotka eivät vaadi erityistä osaamista - kiinnostus ja innostus, sekä mahdollisuus tulla mukaan riittää.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE TAPAHTUMATEKIJÄKSI >>>

Tapahtumatekijänä voit päästä esimerkiksi joihinkin seuraavista rooleista:

Tapahtumavastaava
Tapahtumavastaava vastaa siitä, että ottelutapahtuman rakennus ja purku sujuvat mallikkaasti ja suunnitellusti. Vastaava neuvoo ja ohjaa ottelutapahtuman talkoolaisia rakennukseen ja purkuun liittyen. Ottelutapahtuman rakentamisen salat opetetaan tehtävästä vastaavalle, joten sen kummempia ennakkotietoja ei tarvita. Tehtävässä pärjää jämptillä otteella ja hyvillä sosiaalisilla vuorovaikutustaidoilla.


Toimitsija
Toimitsijat huolehtivat ottelun aikana pöytäkirjasta, kellosta sekä otteluiden pysymisestä aikataulussa. Toimitsijat pääsevät mukaan salibandyotteluiden ytimeen seuraamaan tapahtumia aitiopaikalta. Salibandyliitto järjestää verkossa toimitsijakoulutusta, joka painottuu sähköiseen ottelupöytäkirjaan. Koulutuksen hyväksytysti suorittanut saa toimitsijakortin ja oikeuden toimia toimitsijana Suomen Salibandyliiton otteluissa.

Videointivastaava
Videovastaava vastaa otteluiden kuvaamisesta ja erikseen sovitusti tallenteiden julkaisuista. Tehtäviin kuuluu järjestää joukkueen videointilaitteisto paikalle, tehdä livelähetys tai ottelun kuvaus sekä ottelun jälkeen viedä videointilaitteisto sovittuun säilytystilaan.
Tehtävä edellyttää videokuvaamisen taitoja. Videovastaavana pääset seuraamaan jännittäviä otteluita parhaalta paikalta ja tekemään pelejä seuraavat ihmiset iloisiksi hyvillä kuvauksillasi.

Kuvaaja
Kuvaaja pääsee katsomaan ottelua aitiopaikalta, sillä hän saa liikkua kentän lähettyvillä vapaammin! Happeen upeita suorituksia ihaillessa, kuvaaja seuraa kameralla pelitilanteita ja tallentaa ne. Jos olet aloitteleva tai kokenut valokuvaaja ja haluat kehittää tai ylläpitää taitojasi, sinulla on paikka tulla kuvaamaan joukkueidemme ottelutapahtumia.

Kuuluttaja & DJ
Kuuluttaja toimii otteluiden tunnelmanluojana, esitellen pelaajat ja ilmoittamalla maalintekijöistä yleisölle. Kuuluttajalta vaaditaan kykyä järjestelmälliseen työskentelyyn, sillä ottelutapahtuman käsikirjoitukseen liittyy monia tehtäviä, jotka on sen mukaisesti suoritettava. Tehtävistä osa voi olla myös kenttätapahtumiin sidoksissa, vaatii hyvää havainnointi- ja reagointikykyä. DJ huolehtii musiikin ja mainosten soittamisesta, pyrkien luomaa tunnelmaa otteluun.


Heimo Hirvi
Heimo Hirvo on Happeen maskotti, joka luo tunnelmaa esiintymisellään ottelutapahtumissa. Maskottina esiintyessä olet aktiivisessa vuorovaikutuksessa yleisön kanssa ennen ottelua ja ottelun aikana. Erätauoilla Heimo Hirven ohjelmien tavoitteena on hauskuuttaa yleisöä ja eritoten lapsia mm. erilaisilla kilpailuilla. Heimo Hirvenä toimiminen edellyttää liikunnallisuutta ja sosiaalisia taitoja. Akrobatiasta on tässä roolissa lisähyötyä.


Järjestyksenvalvoja
Järjestyksenvalvoja vastaa otteluissa ja muissa tapahtumissa osallistujien turvallisuudesta ja viihtyvyydestä. Järjestyksenvalvojalla on oltava lupa toimia työssään (= voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti). Tehtävässä pääsee osaksi Happee-yhteisöä ja hirviperhettä mukavan yhteisen tekemisen kautta sekä tapaamaan uusia ihmisiä, Järjestyksenvalvojana Happeen otteluissa pärjää hyvällä asiakaspalveluasenteella ja iloisen rempseällä meiningillä samalla vastuunsa kantaen.

Kahviomyyjä
Kahviossa toimivien tehtäviin kuuluu huolehtia ottelutapahtumien kahviosta. Tehtäviin kuuluu kahvion pystyttäminen, tuotteiden esillepano, myynti ja asiakaspalvelu sekä kahvion purkaminen.
Kahviossa pärjää hyvällä asenteella ja tekemisen meiningillä. Kahviossa toimiva pääsee osaksi Happee-yhteisöä mukavan yhteisen tekemisen kautta. Tehtävissä pääsee kehittämään omia asiakaspalvelutaitojaan sekä tapaamaan uusia ihmisiä.

Lipunmyyjä
Lipunmyynnissä huolehditaan ottelutapahtuman lipunmyynnistä: myyntipisteen valmistelusta ennen ottelua, varsinaisesta lipunmyynnistä sekä myyntipisteen sulkemisesta. Ottelutapahtumissa lipunmyyjiä on 1-4. Lipunmyyjän rooli ja hänen asiakaspalvelutaitonsa on tärkeä katsojan viihtyvyyden kannalta, sillä usein otteluun tullessa katsojat kohtaavat juuri lipunmyyjän ensimmäisenä. Hän vastaa lipunmyyntilaitteiston kokoamisesta, lippujen myymisestä, kassan hoitamisesta ja laitteiston purkamisesta. Asiakaspalvelutaidot ja tietokoneen hallinta ovat näissä tehtävissä hyödyllisiä taitoja, mutta mitään erityisosaamista lipunmyynti ei edellytä.


Sisällöntuottaja

Sisällöntuottaja suunnittelee ja tuottaa sisältöä Happeen sosiaalisen median kanaviin ja verkkosivuille. Sisällöt voivat liittyä ottelutapahtumiin, Happeen eri joukkueisiin, harrasteryhmiin ja muuhun seuratoimintaan. Sisällöntuottaja saa arvokasta kokemusta viestintä- ja markkinointisisällön tuottamisesta. Tehtävä sopii esimerkiksi opiskelijalle, joka haluaa kerryttää viestintä- ja markkinointiosaamista käytännön työn kautta.

Tiedottaja
Tiedottaja hallinnoi seuran viestintäkanavia (verkkosivuja ja sosiaalisen median tilejä). Tiedottaja jakaa sisällöntuottajan tuottamaa sisältöä sopiviin kanaviin sekä tuottaa itsekin viestintäsisältöjä seuran ohjeiden ja pyyntöjen mukaan. Tiedottaja saa arvokasta kokemusta viestintä- ja markkinointitehtävistä. Tehtävä sopiikin esimerkiksi opiskelijalle, joka haluaa kerryttää kokemusta viestintätehtävistä.


Kiinnostuitko joistakin tehtävistä, vai olisiko sinulla joku muu rooli mielessä?

ILMOITTAUTUMISLOMAKE TAPAHTUMATEKIJÄKSI >>>


Lisätietoja,
Tero Kotilainen
Happee
tero.kotilainen@happee.fi