Sopimusuutisia - Timo Minkkisestä Happeen liigajoukkueen fysiikkavalmentaja
Julkaistu: 09.05.2024 12.00

Sopimusuutisia - Timo Minkkisestä Happeen liigajoukkueen fysiikkavalmentaja

Happeen liigajoukkueen valmennustiimi saa jykevän lisäyksen, kun Timo Minkkisestä tulee uusi fysiikkavalmentaja kaudelle 2024-25!

Timo Minkkinen, 40, on koulutukseltaan fysioterapeutti, jolla on kokemusta etenkin tuki- ja liikuntaelin fysioterapiasta yli 10 vuoden ajan. Hän on toiminut mm. kuntosalivalmentajana, personal trainerina ja fysiikkavalmentajana/fysioterapeuttina juniorijääkiekossa Yhdysvalloissa. Minkkinen toimi aikaisemmin Happeen yhteistyökumppani GOGO Expressin Seppälän toimipisteen Club Managerina, mitä kautta hänestä tuli tuttu mies myös Happeelle.

Minkkinen lähtee hyvillä mielin kohti uutta haastetta: "Mahtavaa päästä mukaan Happeen riveihin. Innolla tartun tähän mahdollisuuteen vahvistaa joukkuetta omalla osaamisellani fysioterapeuttina sekä samalla jalostaa omia taitojani lajin parissa."

Minkkisen liittyminen valmennustiimiin on myös päävalmentaja Iivo Pantzarille mieleinen asia: "Meillä on tavoitteena kehittää liigajoukkueen harjoitteluympäristöä ja olosuhteita. Eli viedä toimintaa urheilullisempaan suuntaan. Tähän tarpeeseen etsittiin fysiikkapuolelle sopivaa osaajaa. Timo täyttää meidän kriteerit ihan loistavasti. Hienoa saada hänet mukaan tiimiin."

Minkkisen julkistuksen myötä Happeen liigajoukkueen valmennusryhmä kaudelle 2024-25 on nyt kasassa:

Iivo Pantzar - Päävalmentaja
Ari-Pekka Siekkinen - Valmentaja
Jarno Hirvonen - Valmentaja
Valtteri Viitanen - Maalivahtivalmentaja
Jarno Virta - Tilastovalmentaja
Timo Minkkinen - Fysiikkavalmentaja

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ