​Tiedote 13.2.2024
Happee RyJulkaistu: 13.02.2024 12.12

​Tiedote 13.2.2024

Happeen liigajoukkueelta sekä Inssi-Divarissa pelaavalta Happee Steamersilta vähennetään molemmilta joukkueilta kaksi pistettä sarjataulukosta.

Vähennyksen taustalla on nykyiset sarjojen lisenssiehdot: seuroilla ei saa olla vanhoja velkoja Salibandyliitolle 12.2. tehtävän tarkistuksen yhteydessä. Mikäli saatavia on vielä tuolloin maksamatta, lähtee joukkueilta sarjataulukosta automaattisesti kaksi sarjapistettä.

”Ei pystytty maksamaan kaikkia rästejä viimeiseen eräpäivään mennessä. Tilanne on erittäin valitettava, mutta eikai tässä auta kuin eteenpäin mennä. Erityisesti harmittaa pelaajien, valmentajien ja fanien puolesta, että tilanne on mennyt näin kriittiseksi.” kommentoi Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko.


Pääsarjojen lisenssiehtojen määritelmä:

Kun seura hakee F-liigalisenssiä, seuralla ei saa olla velkoja, Salibandyliitolle tai SSBL Salibandy Oy:lle eikä verottajalle sellaista velkaa, josta ei ole laadittu verottajan hyväksymää maksusuunnitelmaa. Kun seura ilmoittaa F-liigajoukkueen sarjaan, sen tulee olla maksanut ilmoittautumismaksun ensimmäinen erä Salibandyliitolle. Edellä mainituista velkoja ja maksuja koskevista velvoitteista ei voida myöntää poikkeusta. Mikäli liigaseuralla on uusia maksuja rästissä Salibandyliitolle tai SSBL Salibandy Oy:lle määriteltyinä tarkastuspäivinä (27.11. ja 12.2.), F-liigajoukkueelta tehdään 2 pisteen pistevähennys sarjataulukosta välittömästi jokaisen tarkastuspäivän jälkeen.



Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ