Jälleen noustiin kuopasta - Kolme pointtia FBC-pelistä
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 18.11.2023 21.22

Jälleen noustiin kuopasta - Kolme pointtia FBC-pelistä

Taisto on tauonnut ja viikonlopun ensimmäinen koitos on takana. Happee ja FBC Turku väänsivät vähintäänkin mieleenpainuvan kamppailun Kupittaan illassa. Käsi kädessä mentiin kaksi erää, mutta kolmas olikin sitten menoa. FBC Turku paineli parhaimmillaan 7-3 johtoon, mutta Hirvet tekivät jykevän nousun tasoihin iskemällä neljä maalia vajaaseen seitsemään minuuttiin! Maaliverkkoja tänään heiluttivat Jonne Junkkarinen (2), Niko Laiti (2), Roni Laasonen (2), Matti Minkkinen ja Jami Manninen.


Itse kaivetusta kuopasta noustiin ylös

Yleisilme ottelussa oli hyvä ja kahdessa ensimmäisessä erässä oikeastaan vain maalinteon tehokkuus laahasi. Kolmannen erän ensimmäinen puolikas oli synkkä, jopa synkin koko kaudella. Erikoisia virheitä pallolla ja höntyilyä omassa päässä. Kaikki kunnia FBC Turulle, mutta kyllä Hirvet aivan itse kaivoivat kuoppansa, josta kuitenkin pystyttiin vielä nousemaan omin voimin ylös. Kyllä se rytke siellä on.

Jälleen comeback

Vaikea viikko: huonoja uutisia ja isoja poissaoloja. Tästä huolimatta tänään onnistuttiin keskiviikon tavoin nousemaan useamman maalin takaa voittoon. Se kertoo jotain joukkueen luonteesta ja myös potentiaalista. Isossa kuvassa oikeaan suuntaan ollaan menossa, mutta pelin sisäiset ailahtelut pitää saada tasoitettua pikimmiten, kun pelit kovenevat.

Jonne ”Börsdäy” Junkkarinen

Jonne Junkkarinen ei suostunut häviämään tänään. Kapteeni kunnostautui 2+3 tehoilla: ottelun avausmaali, comebackin käynnistänyt maali ja ratkaisevat syötöt kolmeen viimeiseen maaliin, mukaan lukien Niko Laitin voittomaali jatkoajalla. ZOUNSSIN JOHDOLLA!


Hirvipörssi:

Jonne Junkkarinen 2+3=5
Niko Laiti 2+1=3
Roni Laasonen 2+0=2
Jami Manninen 1+1=2
Eppu Suhanto 0+2=2
Matti Minkkinen 1+0=1

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ