Otteluennakko: Vieraita Pohojanmaalta!
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 13.11.2023 15.05

Otteluennakko: Vieraita Pohojanmaalta!

Tauko on lusittu ja on taas aika kääntää katseet kohti kotimaan salibandykenttiä ja Hirviteatteria! Keskiviikkoiltana päästään takaisin tositoimiin, kun Happeen liigamiehistö isännöi Seinäjoen Peliveljiä legendaarisessa Väli-Suomen Väännössä. Viime keväänä pelatussa SPV-pudotuspelisarjassa mökki oli lähes täynnä joka ilta ja tunnelma oli uskomaton. Lähdetään hakemaan samanlaista keskiviikkona, tervetuloa Hirviteatteriin!

ENNAKKOLIPUT HIRVITEATTERIIN


Happee - SPV ke 15.11. klo 18.30 Jyväskylän Monitoimitalo

Kertaalleen tällä kaudella jo kohdanneet Happee ja SPV löytyvät sarjataulukosta sijoilta 9. ja 6. Tahmean alkukauden pelannut Hirvilauma onnistui nappaamaan Seinäjoelta tyylipuhtaan 3-7 voiton lokakuun alussa, mutta nyt vastaan astelee kuuden ottelun voittoputkessa painelevat Peliveljet. Viime kohtaamisessa Hirvet istuivat kuskin paikalla alusta saakka ja ottelu oli kaikin puolin todella kliiniä suorittamista. Ennakkoasetelmat kielivät tällä kertaa siitä, että nyt on luvassa jälleen sitä tutumpaa Väli-Suomen Vääntöä: Kiivasta kamppailua loppuun saakka ja voimakkaita tunnekuohuja puolin ja toisin. Mikäs sen maukkaampi tapa palata maajoukkuetauolta!

Vierasjoukkueen osalta huomio keskiviikon matsissa kohdistuu ykköshyökkäyskolmikkoon sekä ylivoimaan. Riku Hakanen - Konsta Haukkala - Juuso Keskinen kolmikko on tehnyt 43% SPV:n maaleista tällä kaudella (35/82). Peliveljien uusi superketju pelaa Spevemäistä suoraviivaista hyökkäyspeliä ja jokainen näistä kolmesta herrasta osaa viimeistellä tehokkaasti, mikä tekeekin ketjusta yhden sarjan vaarallisimmista. Kokeneemmat Jukka-Pekka Pelto-Arvo ja Sami Koski nakuttavat edelleen kovia pörssejä, joten tulitukea löytyy myös ykkösen takaa. SPV on tehnyt myös kolmanneksi eniten ylivoimamaaleja tällä kaudella (13 täysosumaa), joten boksissakaan ei passaa turhan paljoa istua keskiviikkona.

Happeen osalta odotukset kohdistuu Classic-ottelussa loistaneeseen ykkösketjuun. Markus Salmi - Kaapo Siekkinen - Niko Laiti, Eppu Suhanto - Jonne Junkkarinen pelasivat kauden parhaan ottelunsa tuolloin ja nyt odotetaan jatkumoa tälle. Todennäköistä on, että tuo viisikko jatkaa keskiviikkona samana, mutta mielenkiinto kohdistuu kahteen muuhun viisikkoon. Etenkin kakkosketju on tällä kaudella hakenut koostumustaan useita kertoja ja saa nähdä, onko tauon aikana siihen kaivettu ässää hihasta. Melko varmasti Jami Mannisen ja Markus Siprosen ympärille tuota viisikkoa jälleen rakennetaan, mutta ketkä kolme peluria tulevat siihen kaveriksi, nyt kun Roni Laasonen ja Perttu Koljonenkin ovat pelikunnossa?

Edellinen kohtaaminen: 1.10.2023 SPV - Happee 3-7
Sijoitus sarjataulukossa: Happee 9. (4-1-2-4). SPV 6. (6-1-1-4)
Parhaat pistemiehet: Happee, Markus Salmi (11. 8+9=17). SPV, Konsta Haukkala (12. 11+12=23)
Ylivoima: Happee 40,7%. SPV 41,9%
Alivoima: Happee 57,1%. SPV 68,2%


Pelaajakommentit - Stefan Hutzli

"Käytimme tauon analysoimalla hyvin paljon kaikkea ja seuraavaan peliin tullaan todella suurella tahdolla ja innostuksella. Meillä on kovat odotukset itseemme ja nyt on aika myös toimittaa. Peliä ei ratkota pelkästään taktisella puolella, vaan ennen kaikkea taistelutahdolla ja voittamisen mentaliteetilla."

Valmentajan kommentit - Tero Kotilainen

"Väli-Suomen tunteikas Vääntö taas edessä. SPV on ollut viime pelit kivikovassa tuloskunnossa. Koitetaan olla siis kiveäkin kovempia keskiviikkona kotona."


Otteluennakon ja Hirviteatterin kahvit tarjoaa Unison Coffee!

Kuva: Iina Kautto

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ