Sopimusuutisia - Joel Lahti palaa takaisin Hirvipaitaan!
Julkaistu: 24.02.2023 18.58

Sopimusuutisia - Joel Lahti palaa takaisin Hirvipaitaan!

Happeen somekanavissa tällä viikolla julkaistu video nostatti paljon kysymyksiä ja arvuutteluja. Nyt on aika julkaista, mistä on kyse: Joel Lahti palaa takaisin Hirvipaitaan! Sopimus on 1+1 vuotinen ja alkaa kaudesta 2023-24.

"On kyllä todella hyvät fiilikset palata takaisin Hirvinuttuun! Kausi Sveitsissä on ollut äärettömän hieno kokemus ja olen viihtynyt täällä myös erittäin hyvin, mutta ensi kautta pohtiessani tein päätöksen, että on kuitenkin aika palata takaisin kotiin Jyväskylään, sekä Hirviperheeseen." Lahti kommentoi.

Joel Lahti, 27, on tuttu mies Hirvifaneille. Mies edusti Happeen liigajoukkuetta yhteensä seitsemän kauden ajan, ennen siirtymistään Sveitsiin täksi kaudeksi. Ulkomaan visiitti SV Wiler-Ersigenissä tulee päätökseen tämän kauden jälkeen ja näin ollen Lahi palaa takaisin kotiin ensi kaudella. Puolustaja pelasi uransa parhaan kauden 2021-22, ollen Happeen toiseksi tehokkain pelaaja (26. 14+14=28). Kokonaisuudessaan miehellä on takanaan liigassa 155 runkosarjapeliä ja 53 pudotuspeliä, kaikki Happeessa. Tehoja näissä on syntynyt yhteensä 45+54=99. Lahti on saavuttanut urallaan mm. SM-hopeaa (2018) ja SM-pronssia (2016).

"Oon tietysti seurannut Happeen otteita kuluvan kauden aikana tarkalla silmällä ja meno on kyllä ollut vakuuttavaa, joukkue on ottanut hienoja askeleita eteenpäin! Mielestäni Happeen vahvuus on aina ollut hyvä ryhmähenki ja nyt olen vanhoilta pelikavereilta kuullut, että kuluvan kauden aikana joukkueen yhteishenki sekä toimintakulttuuri ovat vain kehittyneet ennestään, joten odotan jo todella innolla tulevaa kautta." Lahti jatkaa.

Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko on myös innoissaan paluumuuttajasta:

"Aivan mahtava saada Lahi takaisin Hirvipaitaan vuoden tauon jälkeen. Lahi näytti viime kaudella kuuluvansa F-liigan eliittiin omalla pelipaikallaan ja tehojakin tuli kivasti puolustajan tontilta. Mies tunnetaan kuitenkin ennen kaikkea loistavasta peittopelaamisesta ja puolustuspelitaidoista. Lahi on ollut aina todella tykätty persoona joukkueen sisällä ja koko Hirviyhteisö ottaa varmasti mielellään miehen takaisin Jyväskylään. Ensi kauden joukkueen rakentaminen on Lahin tulon myötä hyvällä mallilla ja tarkoitus on jatkossakin kamppailla ihan kärkipaikoista F-liigassa."

Loppuun Joelin terveiset Hirvifaneille:

"On mukava päästä taas pelaamaan vanhojen kavereiden kanssa Hirviteatteriin, maan parhaan kotiyleisön eteen!"Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ