Huippuvalmennustiimi A-nuoriin kaudelle 2020-2021
19.3.2020 21:25 Uutisointi / Pääsivusto

Happee A-nuoret Jarno Lötjösen johdolla SM-sarjaan kaudelle 2020-2021.

Laadukas pelaajien kehittäminen ja joukkueen valmentaminen vaatii useamman osaavan valmentajan yhteispanosta joukkueessa ja hyvää valmentajien välistä yhteistyötä. Happeen strateginen panostus Hirvipolun A-C1 -nuorten joukkueiden valmennuksen osaamiseen ja laatuun varmistaa sen, että seura pystyy tarjoamaan Jyväskylän alueella pelaajille parhaat mahdolliset lähtökohdat pelaajana kehittymiseen.

Valmennuspäällikkö Tero Kotilainen on erittäin tyytyväinen, että valmennustiimit ensi kauden osalta A-C1-ikäluokissa alkavat olla pikku hiljaa valmiina. Happee julkaisee myös B1-, B2- ja C1-nuorten valmennustiimit vielä maaliskuun aikana.

”Tämänhetkinen aika on haastavaa kaikille, mutta tulevaisuutta ja ensi kautta rakennetaan koko ajan. Meillä on ensi kaudelle muodostumassa mahtavia valmennustiimejä eri joukkueisiin, joissa on valtavat määrät erilaista valmennusosaamista. Se on hienoa pelaajille. Tästä hyvänä esimerkkinä on nyt julkaistu A-nuorten valmennustiimi. Laadukkailla valmennustiimeillä pystymme tarjoamaan pelaajille turvallisen ympäristön, missä pelaaja varmasti tuntee ja kokee, että valmentajat ovat auttamassa pelaajaa kehittymisessä eteenpäin eri osa-alueilla. Se on hyvä syy, miksi kannattaa pelata Happeessa tai tulla pelaamaan Happeeseen.”

A-nuorten valmennustiimi kaudelle 2020-2021:

Päävalmentaja: Jarno Lötjönen
Valmennustiimi: Olli Honka, Pasi Hassinen, Ilmari Pitkänen, Theo Mbay (fysiikkavalmentaja) ja Ville Puro (maalivahtivalmentaja)

Happeen A-nuoret pelaavat kaudella 2020-2021 SM-sarjaa. Lisäksi pelaajille on mahdollisuuksia osallistua kauden aikana miesten liigajoukkueen harjoitteluun ja pelata myös miesten Suomi-sarjan otteluita Happee Steamersissa. A-nuorten joukkueeseen tullaan valitsemaan 25-30 kenttäpelaajaa ja 2-3 maalivahtia. Vallitsevien olosuhteiden vuoksi try-out tapahtumien järjestäminen on epävarmaa. llmoittautumalla nyt joukkueen toimintaan mukaan (uudet pelaajat), pystymme tiedottamaan kaikille toiminnan aloittamisesta tehokkaasti heti kun se on mahdollista.

Mikäli olet kiinnostunut joukkueessa pelaamisesta, voit ilmoittautua mukaan joukkueen toimintaan heti tästä linkistä täyttämällä lomakkeen. Tai voit ilmoittautua joukkueen päävalmentajalle: Jarno Lötjönen p. 0400 599 392 tai sähköposti: jarno.lotjonen@happee.fi tai seuran valmennuspäällikölle: Tero Kotilainen p. 045-1394100 tai sähköposti: tero.kotilainen@happee.fi


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat