Vili Liponen ja Niko Ilmonen jatkosopimuksiin
Julkaistu: 16.05.2018 00.00

Vili Liponen ja Niko Ilmonen jatkosopimuksiin

Happee on solminut jatkosopimukset hyökkääjä Vili Liposen ja puolustaja Niko Ilmosen kanssa. Molempien sopimukset ovat kestoltaan 1+1 vuotta.

Laitahyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Liponen on kasvattanut rooliaan hirvimiehistössä vuosi vuodelta ja rikkoi kuluneella kaudella ensimmäistä kertaa liigaurallaan 20 tehopisteen rajapyykin. Rightin puolelta operoiva juonikas pelimies on esiintynyt Salibandyliigassa pudotuspelit mukaanlukien 110 ottelussa, ja tehtaillut niissä yhteeensä 21+20=41 tehopistettä.

- Hyvillä mielin jatkan pelejä tutussa ympäristössä. Tällä nipulla on edelleen mahdollista mennä pitkälle ja meillä on kasassa erittäin kilpailukykyinen joukkue, vaikka ovi onkin käynyt myös ulospäin, Liponen kommentoi.

- Nyt on erinomainen tilaisuus ottaa se seuraava askel ja nousta joukkueen johtavien pelaajien joukkoon niin pisteiden valossa, kuin pelillisesti. Yritetään pysyä terveenä ja saada ensimmäiseksi hyvä treenikesä alle, hän valottaa omia tavoitteitaan.

23-vuotias puolustaja Niko Ilmonen on myös tuttu kasvo hirviteatterin yleisölle. Pallovarma Ilmonen on ihastuttanut kannattajia taidokkailla suorituksillaan jo kolmen kauden ajan, joskin loukkaantumiset ovat varjostaneet miehen uraa. Ilmosella on vyöllään yhteensä 64 liigaottelua tehopistein 11+8=19. Kulunut kausi jäi Toivakan kasvatilta kesken siviilikiireiden takia, mutta nyt mies on valmis tarttumaan uuteen haasteeseen.

- Aloitin vuodenvaihteessa uudessa työssä, jonka alun iltapainotteisuus teki pelaamisen ja harjoittelun liigatasolla mahdottomaksi. Nyt asiat on sillä saralla sumplittu kuntoon, joten hassunhauskoilla fiiliksillä palaan takaisin remmiin, Ilmonen kertaa.

- Meillä on kasassa laadukas porukka ja lähdemme hanakasti haastamaan muita kärkijoukkueita. Henkilökohtaisella tasolla tavoitteena olisi ottaa urheilijana isoja askelia eteenpäin ja saada fysiikkapuoli parempaan kuosiin. Jos siinä onnistun, niin pystyn varmasti vakiinnuttamaan pelipaikan liigatasolla, Ilmonen toteaa.

Lisää pelaajasopimuksia julkaistaan tulevien viikkojen aikana.

Happeen sopimuspelaajat kaudelle 2018-2019, tilanne 16.5. (suluissa optiot)

Pelaajien uratilastoihin nimen linkistä.

Maalivahdit

Puolustajat

Hyökkääjät

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ