FoSu ottelun odotukset kaatuivat tehottomuuteen
Julkaistu: 22.01.2018 00.00

FoSu ottelun odotukset kaatuivat tehottomuuteen

FoSu-ottelun odotukset kaatui tehottomuuteen

HappeeB·22. tammikuuta 2018

Happee B kompuroi samoihin vaikeuksiin,kuten monesti aiemmin kauden aikana. Helppoja pelejä ei SM-sarjassa ole. Odotusarvona tietyiltä joukkueilta katsotaan aina ne pisteet olevan helpompi saada. Siihen ei Happee ole tällä kaudella pystynyt. Toki vastustajakin on osannut lukea pelikirjan ja tehnyt oman osuutensa. Voittonsa ansaiten.

Karvas tappio Valtteri Pernun ja Otto Salavamäen hyvästä yhteistyöstä huolimatta. Kaksikko nakutteli kolme maalia FoSun verkkoon. Timi ja Eetu yhden. Timi pääsi myös laukomaan rankkaria onnistumatta.

Valmennus kommentoi kotimatkalla vähäsanaisesti ottelua

“ Puolustuspelissä reagoitiin hitaasti ja kaveri loi tukuittain vaarallisia maalipaikkoja. Näistä nukahduksista syntyikin vastustajan kolme ensimmäistä maalia. Maalilla Aaltokallio oli erinomainen ja maalipaikkoja luotiin riittävästi ottelun voittamiseen. “

- Pitkänen

“ Saatiinpahan Fosukin mukaan taisteluun playoff paikoista “ - Pitkänen

NST hoiti hommansa kotonaan hirvipoikia paremmin ja nappasi tärkeät pisteet Josbalta. Näin ollen keikutaan tällä hetkellä ahtaalla NST:n kanssa.

Tulevana sunnuntaina vastaan astuu OLS,joka heräteltiin Oulussa peliin pitkän ottelutauon jälkeen,mikä lienee ollut meille eduksi. Tuolloin pisteet tuotiin Oulusta Jyväskylään. Pelaajista kannattaa laittaa merkille Ruonakangas,Savela ja Huurre sekä Suomen U19 joukkueeseen valittu Haudanlampi . Kuinka käy sunnuntaina? OLS pelaa lauantaina Nokian KRP:ä vastaan ja saapuu sunnuntai-iltana Palokan kuumalle areenalle. Ottelu käyntiin klo 19.

Maanantaiaamuna saatiin vielä pelimieheltä kommentit ottelusta. Valtteri Pernu ynnäsi hyvinnukutun yön jälkeen tuntemuksiaan eilisestä ja pohti jo aineksia,millä OLS voitetaan.

“ Ei oltu joukkueena 100% valmiina otteluun ja jäätiin varsinkin pelin avauksessa paikalleen palollisena ja pallottomana. Oltiin vastustajaa huonompi reagoimaan tilanteisiin kahdessa ekassa erässä. Vasta kolmannessa erässä päästiin enemmän peliin mukaan mutta se ei enään harmillisesti riittänyt.

Ensi viikonlopun OLS pelistä tulossa erittäin tärkeä neljän pisteen peli. OLS:in kanssa ollaan tasapisteissä, joten sunnuntain pelistä tulee erittäin kovaa vääntöä. Nyt tarkoituksena saada alle ehjempi treeniviikko joukkueena, jotta saadaan rytkittyä kaksi pistettä kotiin. “ - Pernu

Tulevana sunnuntaina siis kuudes kenttäpelaaja paikalle!

Ottelu alkaa klo 19,mutta nyt jos koskaan tarvitaan ääntä katsomoon. Puffetti auki. Tervetuloa kannustamaan pojat pudotuspeleihin!

-kuvat ja teksti msuutari-

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ