B-poikien kolmen ottelun tappioputki poikki kotiareenalla
Julkaistu: 13.12.2017 00.00

B-poikien kolmen ottelun tappioputki poikki kotiareenalla

Myrskytuulissa seilannut B-poikien joukkue käänsi purjeet Palokassa voittamalla Nokian Krp:n lukemin 10-9.

Runsasmaalisessa ottelussa Happee oli perämiehen roolissa. Ottelun puolivälissä lukemat Happeelle 7-3 siivittivät jo joukkueen tunnelmat korkealle. Toisella erätauolla vierasjoukkue löysi uuden vaihteen ja tuli kovaa rinnalle ja lukemat olivat 8-8. Lari Mäkelä ja Eetu Simola kaunistelivat vielä lukemat 10:een, eikä vierasjoukkue saanut enää yhtä maalia enempää lopputulosta kavennettua kuudella kenttäpelaajallakaan. Ansaittu tahtovoitto kotijoukkueelle.

Simolan huikea tahti 3+2 ei jättänyt kylmäksi ketään. Ketjun Timi-Samu-Eetu hyökkäyspään työmoraali on korkealla. Yhteinen sävel tuottaa tulosta ottelu ottelulta ja se näkyy tulostaululla. Ketjun puolustus pelaa myös vastustajalle ilkeää peliä estäen paineella maalintekoyritykset. Tepponen ja Seppälä, huikea pakkipari!

Otto Salavamäki avasi maalitilinsä, mistä iloitsi koko joukkue. Larin ja Kaapon yhteistyö tuotti kahden maalin verran ja jäipä Kaapolta annettavaa vielä muillekin. Kaapo 0+4.

Maalitilastoissa Happee on jaetulla kolmossijalla. Sen sijaan omissa on soinut ihan liikaa, mistä johtuen nämä suurinumeroiset lopputulokset. Valmennus tutkii taas pelikirjaa ja kun vuoden viimeisessä ottelussa kohdataan kauden ensimmäinen vastus, SCU, karvas tappion maku vielä tuoreessa muistissa, niin töitä paiskitaan urakalla ennen joululomille lähtöä.

Kauden viimeinen koitos SCU- Happee Janakkalassa sunnuntaina 17.12. klo 14:30

-Kuvat ja teksti ms-

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ