C2 SM jatkuu lauantaina Mikkelissä!
Julkaistu: 16.11.2017 00.00

C2 SM jatkuu lauantaina Mikkelissä!

SM-sarjan ensimmäinen, turnausmuotoinen vaihe, on Happee C2:n osalta taputeltu, ja nyt jatketaan "isojen poikien tyyliin" yksittäisillä, 3x20 minuuttia kestävillä otteluilla. Ensimmäisellä kierroksella onkin vuorossa varsinainen herkkupala, kun Happee matkustaa SM-sarjan itäisimpään kaupunkiin, Mikkeliin Hatsinan vieraaksi. Tämä on samalla meille lähimpänä paikalliskamppailua oleva ottelu, joten todennäköisesti kova lataus on molemmilla tähän peliin!

Joukkueiden lähtökohdat otteluun ovat varsin erilaiset: Happee on esiintynyt vakuuttavasti lähes jokaisessa pelatussa kahdeksassa ottelussa tämän kauden SM-sarjassa ja majaileekin turnausmuotoisten pelien vaiheen jälkeen Lohkossa A hienosti sijalla 3. Hatsinalla sen sijaan on ollut tukkoisempaa; mikkeliläiset ovat toistaiseksi ilman voittoa sarjassa, tilillään kuitenkin kaksi tasapeliä sarjan avauskamppailuista SB Vaasaa ja RSS Panthers/FoSua vastaan. Kuitenkin kaikki Hatsinan pelit ovat olleet todella tiukkoja, ja etenkin otteluiden alut ovat olleet heiltä vahvoja. Kuitenkin lähes poikkeuksetta pelien loppupuolella mikkeliläisten kapea rosteri on auttamatta jäänyt jalalla jälkeen tilanteissa ja ottelut ovat lopulta kääntyneet vastustajille.

Lähtökohtien ei tosin kannata todellakaan antaa hämätä, sillä Hatsina on kokonaisuudessaan todella laadukas joukkue ja heidän kärkipelaajansa kuuluvat myös Salibandyliiton ja Floorball Academyn (FBA) Maajoukkuetien United- joukkueisiin. Parhaista yksilöistä mainittakoon hyökkääjät #19 Arttu Haapala ja #37 Aleksi Laatikainen, puolustaja #25 Olli Waris sekä maalivahti #1 Jusa Kauppinen. Hatsinan ehdoton vahvuus on heidän viisikkopelinsä, sillä joukkueen runko on pelannut yhdessä ihan sählykoulu- ajoista lähtien ja pallo liikkuukin mikkeliläisten lavoista ajoittain todella nätisti. Joukkue on myös hyvin roolitettu; siinä missä Haapala ja Laatikainen ovat Igor Larionov- tyyppisiä pelinrakentajia, esimerkiksi taas #55 Eemeli Parkkinen on yksi lohkon parhaista maalintekijöistä.

Helpolla ei siis todellakaan tulla pääsemään tulevana lauantaina, kun Mikkelin täpötäydessä Sport Forumissa kick off vihelletään klo 12.00 (tiedot löytyy myös tuosta jutun pääkuvasta, jonka muuten tein tällä kertaa ihan kokonaan itse! ICT- taidot 6/5) Mennyt viikko on kuitenkin taas reenattu laadukkaasti (kysykää vaikka Sihvolalta), joten kova luotto on, että derbystä pystytään voitto kaivamaan.

Jos et pelipaikoille eksy, voi pelin katsella Finland Floorball Boys 03 LiveChannel- kanavalta.

Pelin kokoonpanot ilmestyvät lauantain aikana tänne.

Ottelun taistelupari:

#16 Joel Paananen - #25 Olli Waris

Pelin mielenkiintoisin "players to watch"- pari löytyy molempien joukkueiden puolustuspäästä. Jokke on ollut viime peleissä #98 Aapo Heiskan ohella pallollisesti meidän parhaita pakkeja, ja viime peleissä iski Jokke myös avausmaalinsa SM-sarjassa. Hatsinan puolelta Waris puolestaan on aina kuulunut joukkueen kirkkaimpiin tähtiin ja hän onkin itseoikeutetusti joukkueen puolustuksen johtohahmo (pelasi mm. viime kaudella jo 01- poikien 1. divisioonan pelejä). Kummankin pistesaldo on alkukaudesta vielä melko maltillinen, joten nähdäänkö lauataina Mikkelissä näiden pakkilupausten esiinmarssi myös pisteiden valossa?

Sitten vielä pelipäivän tärpit:

Kuka putsaa pokeripöydän, kun #23 on dominoimassa Diskoksen paidassa?

Onko #7 löytänyt Happeen rotsia päälle vai mennäänkö taas MSM:n vastineella?

Tyhjentääkö #98 taas #27:n juomapullon pelin aikana?

Onko kapteenimme #17 saanut kouluhommat tehtyä?

Pääseekö Mustonen senior ehjänä paikalle?

Missä me syödään pelin jälkeen?

Näihin saadaan vastaus lauantaina, seuraa matkaa taas Instagramin puolelta @happee_c2, siellä varmaan taas läpi päivän painokelvotonta materiaalia tarjolla ;)

- JK -

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ