Sinnikäs taistelu mutta ei vieläkään - Kolme pointtia 3. välierästä
Julkaistu: 04.04.2023 21.35

Hirvilauman kolmas välieräpeli väännettiin tiistai-iltana Turussa. Peli oli todella tiukkaa ja tasaista, mutta kääntyi lopulta kotijoukkueelle kolmannessa erässä. Lopputulos 6-3. Ottelusarja on nyt 3-0, mikä tarkoittaa että perjantaina pelataan selkä seinää vastaan Hirviteatterissa. Maalinteossa tänään onnistuivat Arttu Pylväläinen, Lassi Kotovaara ja Markus Salmi.

Tehokkuus maalipaikoissa ratkaisi jälleen

Kahdessa ensimmäisessä pelissä onnistuttiin tekemään yhteensä 3 maalia, tänään maalattiin kolmesti, eli edistystä on toki. Joka tapauksessa tehokkuus maalipaikoissa on se ratkaiseva tekijä, jossa tänäänkin oltiin perässä. Tehokkaammalla viimeistelyllä tämäkin ottelu olisi ollut voitettavissa. TPS puolestaan rokottaa tällä hetkellä jokaisesta virheestä.

Taisteluilme parhaimmillaan tässä ottelusarjassa

Haastavista lähtökohdista peliin lähtenyt Hirvilauma osoitti tänään sisua ja taisteluilmettä. Siitä voi olla ylpeä. Kaksinkamppailuita voitettiin tahdonvoimalla ja jokainen tilanne taisteltiin viimeiseen asti. Sekin kertoo jotain, että TPS:n mennessä 6-1 johtoon, onnistuttiin vielä iskemään kaksi maalia viimeisille minuuteille, sen sijaan, että pää olisi painettu pensaaseen. Tahdosta tämä homma ei ainakaan jää kiinni.

Perjantaina napataan pakkovoitto

Tilanne on selkeä: perjantaina on pakko voittaa. "Ollaan jo kerran onnistuttu TPS voittamaan tällä kaudella kolmesti putkeen ja kyllä me pystytään siihen uudestaan" sanoi Tommi Wiander pelin jälkeen kopissa. Usko ei ryhmästä ole loppumassa ja perjantaina lähdetään pelaamaan kotiyleisön edessä paras peli tähän kevääseen. Voitto tarvitaan ja se myös otetaan.