Sarjan katkaisu ei onnistunut Seinäjoella - Kolme pointtia Game 4:stä
Julkaistu: 23.03.2023 22.11

Happeella oli mahdollisuus katkaista ottelusarja tänä iltana Seinäjoella, mutta Peliveljet taistelivat ensimmäisen eräpallon. Ensimmäisen erän jälkeen peli oli hallussa (0-2), mutta SPV pääsi mukaan otteluun ja vei tällä kertaan maalin pelin. Ottelu päättyi lukemiin 4-3 ja näin ollen sarja jatkuu sunnuntaina Hirviteatterissa tilanteessa 3-1. Hirvien maaleista vastasivat Markus Salmi, Ilmari Aarela ja Teuvo Kinnunen.

Huonoin peli tähän sarjaan

Happeen osalta tämän illan näytös oli huonoin tähän sarjaan. Pelissä tuli huolimattomuusvirheitä ja kamppailupelaamisessa oli parantamisen varaa, etenkin ottelun kahdessa jälkimmäisessä erässä. Tehottomuutta oli, mutta SPV oli tänään myös raikkaammalla jalalla liikenteessä ja näkyi, että kaveri pelasi selkä seinää vasten.

Kolmoskenttä onnistui

Posia jos haetaan, niin Happeen kolmoskenttä onnistui tänään tuloksellisesti. Kinnunen, Aarela, Heikkinen, Pylväläinen, Wiander -viisikko iskivät kaksi maalia eivätkä päästäneet yhtään. "Kevään pelaaja" Immulle osuma oli playoffien ensimmäinen, Tepille toinen.

Pietari Jääskeläinen otti ison kopin rankkarista

SPV on päässyt ampumaan rankkarin tässä sarjassa kolmesti, ja kolme kertaa Pietari Jääskeläinen on astellut maalille torjuntatöihin. Kuten tiistaina Hirviteatterissa, myös tänään Pietari nappasi ison torjunnan. Koskaan ei ole helppoa astella tositoimiin kesken ottelun, mutta Pietsulla ei tänäänkään näkynyt epävarmuutta.

Hirvipörssi:

Ilmari Aarela 1+1
Teuvo Kinnunen 1+0
Markus Salmi 1+0
Arttu Pylväläinen 0+1
Niko Laiti 0+1

Seuraava katkaisun paikka on sunnuntaina kotiyleisön edessä. Laitetaas mökki täyteen ja hoidetaan tämä sarja yhdessä, nähdään sunnuntaina klo 17.00 Hirviteatterissa!

Kuva: Juha Käenmäki