Rankkarivoitto Seinäjoelta - Kolme pointtia SPV-pelistä
Julkaistu: 05.03.2023 20.59

Sunnuntaina pelattiin runkosarjan viimeinen vierasottelu Seinäjoella, vastassa tällä kaudella paljon harmaita hiuksia aiheuttanut SPV. Todella värikäs ja vaiherikas ottelu meni aina rankkareille saakka, joissa Hirvet veivät lopulta pidemmän korren. Lopputulos 6-7. Maalinteossa onnistuivat Markus Sipronen, Markus Salmi (2), Teuvo Kinnunen, Niko Laiti ja Perttu Koljonen. Rankkareissa onnistuivat Kinnunen ja Salmi.

Pettymys päällimmäisenä, mutta kaksi arvokasta sarjapistettä

Hirvet johtivat ottelua 1-6 toisen erän puolivälissä, mutta sen jälkeen alkoi melkoinen sekoilu. SPV sai kirivaihteen päälle pitkälti Happeen omien hölmöilyiden seurauksena ja ajassa 59.00 peli oli tasan. Kaukana ei ollut, että tuloksena olisi ollut 1 tai 0 pistettäkin ja sarjataulukkoa katsomalla tiedetään, kuinka arvokkaat nuo kaksikin pistettä ovat.

Pietari Jääskeläinen onnistui vaikeassa paikassa

Ottelun toisessa erässä nähtiin erikoinen hetki, kun Markus Laakso joutui 2+10 rangaistukselle rikottuaan pelipallon SPV:n 3-6 kavennusosuman jälkeen. Pietari Jääskeläinen joutui hyppäämään maalinsuulle pikahälytyksellä ja onnistui todella hyvin (6/7 torjuntaa). Makken loukkaannuttua kolmannen rankkarin jälkeen, oli Pietarin aika astella uudelleen maalille ja mies hoiti kaksi viimeistä rankkaria kunnialla.

Salmi-Laiti duo tehokkaana

Parin vaikeamman pelin jälkeen Ankkalinna-ketju onnistui tänään ja laiturit Markus Salmi (2+1) ja Niko Laiti (1+2) iskivät yhdessä kolme maalia. Tärkeitä onnistumisia ja varmasti tämä lisää taas itseluottamusta kevättä kohti.