Tule pelaamaan F2- junioreiden (2012 syntyneet) joukkueeseen!
21.7.2020 18:37 Uutisointi / Pääsivusto

Ilmoittaudu Happeen F2-junioreihin pelaamaan!

Happeen F2-juniorijoukkue on tarkoitettu erityisesti 2012-syntyneille pelaajile, mutta mukaan voi ilmoittautua myös 2011 tai 2013 syntyneitä pelaajia.

Joukkueen valmennuksesta vastaavat kokeneet entiset salibandypelaajat, joilla on myös vahva osaaminen lasten ja nuorten ohjauksesta. Päävalmentajana joukkueessa toimii Heikki Juvonen ja apuvalmentajana Juha Karhapää.

Joukkue harjoittelee 1-2 kertaa viikossa ja pelaa tulevalla kaudella intersport-liigaa. Joukkue aloittaa toimintansa elokuussa.

Joukkue harjoittelee 1-2 kertaa viikossa Kilpisen koululla ja pelaa tulevalla kaudella intersport-liigaa lähialueella. Joukkueen harjoitusvuoro kerran viikossaa on keskiviikkoisin 18:45-20:00. Vuoden vaihteen jälkeen mukaan tulee toinen harjoituskerta maanantaisin 16:30-17:30.

Joukkue aloittaa toimintansa elokuun puolivälissä. Ilmoittaudu mukaan siis pian! Joukkueeseen on jo kymmenkunta lasta ilmoittanut mukaan, mutta lisää pelaajia otetaan joukkueeseen.

Ilmoittautumisen voit tehdä helposti ja nopeasti pelaajahakulomakkeella, joka löytyy linkkinä tästä. Tai lähettämällä sähköpostia seuran valmennuspäällikölle.

Tuo lapsesi huippu-osaajien ohjaukseen, missä yhdessä pelaaminen on hauskaa ja pelaajat oppivat monipuolisesti liikunta- ja salibandytaitoja kauden aikana.

Ilmoittaudu mukaan täältä: https://happee.fi/lomake/466/pelaajahaku-f2-2012-joukkueeseen


Lisätietoja: Valmennuspäällikkö Tero Kotilainen, tero.kotilainen@happee.fi


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat