Mika Kohonen -tukirahasto

Mika Kohonen –tukirahasto

Rahaston toiminta-ajatusmika kohonen happee jyväskylä salibandy sähly
Taloudellinen tilanne ja sen mahdolliset muutokset, tai muut seuran jäsenen lähipiiriä kohdanneet yllättävät vaikeudet eivät saisi olla este harrastustoiminnalle yhdellekään lapselle tai nuorelle. Tämän vuoksi Happee ry:n alaisuuteen on 12.11.2019 perustettu Mika Kohonen -tukirahasto, jonka tarkoituksena on auttaa ja mahdollistaa pelaajan harrastustoiminnan jatkuminen tilanteissa, joissa pelaajalla ei ole mahdollisuuksia selvitä harrastustoiminnan maksuista omin voimin. Rahasto jakaa tukea harkinnanvaraisesti hakemusten perusteella, ensisijaisesti sellaisille jäsenille, jotka ovat omaehtoisesti ilmaisseet tarpeensa tukeen.

Tuen haku
Tukeen oikeutettu jäsen voi hakea rahastolta tukea harrastukseensa lähettämällä vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksen rahaston sähköpostiosoitteeseen: rahasto@happee.fi Tukea voi hakea milloin tahansa vuoden aikana. Tukihakemukset käsitellään määrätyn aikataulun mukaisesti, ensisijaisesti syyskuussa ja tammikuussa, mutta myös harkinnanvaraisesti joulukuussa ja maaliskuussa.

Hakemuksessa oltava seuraavat tiedot:happee tukirahasto lasten harrastus jyväskylä harrastustoiminta
- nimi, syntymäaika, joukkue/ryhmä
- lyhyt selvitys taloudellisesta tilanteesta ja selvitys mahdollisista avoimista joukkuemaksuista
- haettava summa
- anomuksen tekijän nimi, yhteystiedot ja asema joukkueessa
- sekä muut mahdolliset asiaan liittyvät lisätiedot

Tukirahastoon voi tehdä lahjoituksia yritykset ja yksityishenkilöt
Rahastoon voivat lahjoittaa varoja seuran lisäksi ketkä tahansa seuran ulkopuoliset julkiset ja yksityiset toimijat. Lahjoitetut varat kohdistetaan lyhentämättöminä rahaston kautta seuran vähävaraisten juniorijäsenten harrastusmaksujen tukemiseen. Lahjoitukset voi tehdä tukirahastoon haluamallaan summalla oheisilla tiedoilla:

Saaja: Happee Ry / Mika Kohonen tukirahasto
Tilinumero: FI60 4600 0011 0635 55
BIC: ITELFIHH
Viestikenttä: Tukijan nimi ja mahdollinen julkaisemiskielto (Tukijoiden nimet julkaistaan Happee ry:n nettisivuilla, jos lahjoituksen antaja ei sitä erikseen kiellä.)

Tukirahaston säännöt
Kaikki tukirahastoon liittyvät säännöt löytyvät rahaston säännöistä, jotka voi lukea alla olevasta linkistä (pdf).

Mika Kohonen tukirahaston säännöt   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat