Välieräsarjan kuudes ottelu Jyväskylän jäähallissa
Julkaistu: 10.04.2018 00.00

Välieräsarjan kuudes ottelu Jyväskylän jäähallissa

Happee vie välieräsarjan kuudennen ottelun isolle areenalle. Hirvilauma ja Nokian KrP kohtaavat Jyväskylän jäähallissa eli tutummin LähiTapiola Areenalla tulevana lauantaina 14.4. klo 17.00. Välieräsarjan otteluvoitot ovat tällä hetkellä tasan 2-2 ja viides ottelu pelataan perjantaina Tampereella.

Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen on innoissaan jäähalliottelun toteutumisesta.

- Haluamme luoda Jyväskylään mahtavan kauden kohokohdan ja saada hirviteatterille hienon viimeisen näytöksen tälle kaudelle. Tähtäimessä on, että lopullinen huipentuma nähdään sitten Helsingin Superfinaalissa, Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen kommentoi ottelua.

- Saimme tapahtumaan otteluisännäksi yhteistyökumppanimme Kurikka Timber Oy:n ja tukea myös Suomen Salibandyliitolta. Tämä tarkoittaa yleisön kannalta sitä, että pystymme pitämään huikealle kotiyleisöllemme lippujen hinnan kohtuullisena. Lasten, seuran jäsenten sekä erikoisryhmien liput maksavat 5€ ja aikuisten lippu 10€, Kotilainen jatkaa.

Kotilaisen mukaan ajankohta on jäähalliottelun järjestämiselle kaikin puolin sopiva.

- Paikkakunnalla ei ole muuta isoa tapahtumaa samaan aikaan ja päiväkin on erittäin otollinen sille, että saadaan hieno urheilujuhla jäähalliin. Sarja on varmasti katkolla toiselle joukkueelle tuossa pelissä ja näin ollen panokset ovat erittäin kovat, niin pelillisesti kuin taloudellisestikin. Paikka Superfinaalissa tietäisi täydellistä kauden loppuhuipennusta, sillä liigajoukkueen tavoite on koko ajan ollut päättää kausi Hartwall-areenalla, Kotilainen päättää.

Happeen pudotuspelien pörssikärki Peter Kotilainen odottaa jo viikonlopun koitoksia malttamattomana.

- Hauska rytkiä jäähallissa kauden viimeinen kotiottelu. Perjantaina haetaan iso ryöstö Raholasta, kotietu Hirville ja lauantaina tärähtää, Peter Kotilainen makustelee itseluottamusta uhkuen.

Happee on vienyt kotiottelunsa jäähalliin viime vuosina kahdesti aikaisemminkin. Keväällä 2014 hirvilauma juhli toistaiseksi ainoaa suomenmestaruuttaan ikimuistoisessa tapahtumassa, kun se kaatoi Tampereen Classicin finaalisarjan neljännessä ottelussa täyden jäähallin edessä lukemin 4-3. Vuotta myöhemmin keväällä 2015 Happeen ja SPV:n kesken pelatun finaalisarjan kolmas ottelu pelattiin myös jäähallissa.

Lauantain lipunmyynti on nyt käynnistynyt verkossa ZUPticketissä. Ennakkolippuja myydään myös keskiviikosta (klo 12.00) eteenpäin Jyväskylän Silmälasilla (Torikeskus 1.krs) liikkeen aukioloaikoina. Jyväskylän Silmälasilla maksuvälineenä kelpaa ainoastaan käteinen.


Jäähalliottelun lippuhinnasto:

Aikuiset: 10€

Opiskelijat, Eläkeläiset, Varusmiehet, Lapset (alle 16v.), Happeen jäsenet: 5€

Alle 7v., Sotaveteraanit: Ilmainen sisäänpääsy


Kausikorteilla, jäsenkorteilla tai Kaikki peliin Jyväskylä -korteilla ei ilmaista sisäänpääsyä. Ryhmätilaukset ja lippukysymykset: Liisa Liekkinen, puh. 050 5402634.

Lippukaupoille tästä!

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ