Jonne Junkkariselle pitkä jatkosopimus
Julkaistu: 16.12.2017 00.00

Jonne Junkkariselle pitkä jatkosopimus

Happee on solminut kolmevuotisen jatkosopimuksen luottopuolustaja Jonne Junkkarisen kanssa. Junkkarisen jatkosopimus tarjoaa tukevan selkänojan hirvien tulevien kausien puolustusosaston rakentamiselle.

27-vuotias Junkkarinen on jo pitkään ollut yksi Happeen pallollisen pelin kulmakivistä. Taitava puolustaja on pelannut koko aikuisuransa hirvipaidoissa ja merkkauttanut tähän asti 161 runkosarjaottelua tehopistein 28+64=92. Myös miesten maajoukkueessa Junkkarinen on ollut varsin tuttu näky, ja mies on edustanut Suomea kaikkiaan 36 maaottelussa. Vaajakosken kasvatin palkintokaapista löytyvät sekä SM-, että MM-kultamitalit.

Junkkarinen itse kokee viihtyvänsä Jyväskylässä erinomaisesti.

- Happeessa on paljon hyviä ystäviä ja joukkue on viime kausina vakiinnuttanut asemansa liigan kärkipäässä. Aina kun hirvipaita puetaan ylle, vain voitto kelpaa. Se päämääräni myös tulevilla kausilla, puolustaja lupaa.

Happeen seuraorganisaatio on ottanut Junkkarisen silmissä askelia eteenpäin.

- Hirvissä on saatu taustat kuntoon ja homma tuntuu jatkuvasti kehittyvän parempaan suuntaan, mies myhäilee.

Junkkarisen sopimus sisältää ulkomaanpykälän.

- Ulkomaanpykälä on hieno ele seuralta. Täällä annetaan kyllä mahdollisuus mikäli haluaa joskus tulevaisuudessa kokeilla siipiään muualla. Sen verran seurauskollinen kuitenkin olen, että Suomessa Happee on varmasti ainoa seurani, Junkkarinen päättää.

Happeen sopimustilanne kaudelle 2018-2019 (suluissa optiot)

Pelaajien uratilastoihin nimen linkistä.

Maalivahdit

Puolustajat

Hyökkääjät

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ