Jonne Junkkarinen jatkaa kapteenina - Kuisma, Jääskeläinen ja Heiska täydentävät kapteeniston!
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 26.08.2024 18.00

Jonne Junkkarinen jatkaa kapteenina - Kuisma, Jääskeläinen ja Heiska täydentävät kapteeniston!

Kauden alku lähestyy ja nyt on aika julkaista Happeen liigajoukkueen kapteenisto kaudelle 2024-25. Jonne Junkkarinen jatkaa kapteenina kolmatta kautta peräjälkeen! Kapteeniston täydentävät varakapteeneiksi nimetyt Niklas Kuisma, Pietari Jääskeläinen ja Ville Heiska.

Jonne Junkkariselle, 33, alkava kausi on yhteensä 14. Happeen liigajoukkueessa. Hän on yksi kaikkien aikojen parhaista puolustajista Hirvipaidassa ja on pelatuissa otteluissa seurahistoriassa sijalla 7. (281). Hän on joukkueen kokenein ja valmennuksen sanoin "itsestäänselvä johtaja" tälle joukkueelle.

Niklas Kuisma, 24, saapui Happeen organisaatioon kaudella 2022-23. Samana keväänä hän murtautui liigajoukkueen alakertaan ja on periksiantamattomalla työllään tehnyt itsestään joukkueen runkopelaajan, jonka arvo Hirvilaumalle on kasvanut jatkuvasti. Kuisma nostaa työmoraalillaan joukkueen vaatimustasoa päivittäin.

Pietari Jääskeläinen, 24, saapui niinikään Happeeseen kaudelle 2022-23. Viime kaudella hän nappasi isoimman torjuntavastuun maalinsuulla ja oli koko liigan tilastoissa kärkipäätä läpi kauden. Jääskeläinen on alusta saakka ottanut roolia joukkueen "sosiaalitoimistossa" ja on myös yksi joukkueen suurimmista hengenluojista pukukopissa.

Ville Heiska, 18, on yksi nuorimmista kapteenistoon nimetyistä pelaajista Happeen seurahistoriassa. FBC Duxin kasvatti teki debyyttinsä liigajoukkueessa kaudella 2021-22 ja on jatkuvasti lunastanut niitä suuria odotuksia, joita nuorukaiseen on ladattu tuosta debyytistä saakka. Nuoresta iästään huolimatta Heiska on joukkueen johtajia, niin kentällä kuin pukukopissa.

Kausi käynnistyy EräViikinkien vieraana perjantaina 13.9. Mosahallilla. Kotiavaus pelataan 20.9. viimeistä kertaa Jyväskylän Monitoimitalolla ja uudella Hirviareenalla rytkitään 2.11. eteenpäin!

OTTELUOHJELMA

KAUSIKORTIT HIRVITEATTERIIN

Kuva: Esa Jokinen

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ