Terveystalo ja Happee jatkavat monivuotista yhteistyötään
Happee RyJulkaistu: 03.04.2023 12.00

Terveystalo ja Happee jatkavat monivuotista yhteistyötään

Terveystalo ja Happee jatkavat erinomaista ja pitkäaikaista yhteistyötään monivuotisella yhteistyösopimuksella. Uusi sopimus on nelivuotinen, vuoteen 2027 saakka. Yhteistyön myötä Happeen pelaajat käyttävät Terveystalon palveluita mm. urheiluvammojen tutkimisessa ja hoitamisessa. Terveystalo jatkaa yhtenä Happeen pääyhteistyökumppanina.

"Yhteistyö Terveystalon kanssa alkoi vuonna 2017 ja oli itsestäänselvyys, että haluamme sitä edelleen jatkaa. Alusta asti kaikki on sujunut mutkattomasti ja vuosien mittaan olemme pystyneet kehittämään yhteistyötä palvelemaan meidän tarpeita entistä paremmin. Terveystalo on alueen johtava terveyspalveluyritys, jonka monipuoliset palvelut, laajat aukioloajat ja ammattilaisten osaaminen varmistavat pelaajien terveyden ja mahdollisimman nopean toipumisen loukkaantumistilanteissa" kommentoi Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko.

Myös Happeen pelaajat ovat olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyön toimivuuteen:

"Asiointi Terveystalolla on aina ollut mukavaa ja vaivatonta. Etenkin yllätyin positiivisesti kuinka moneen eri vaivaan erikoistunutta alan osaajaa on tarjolla. Löysin omaan vaivaani erikoistuneen lääkärin sekä fysioterapeutin jotka auttoivat minua pääsemään mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti pelikentille." kommentoi Happeen liigajoukkueesta Ville Heiska.

Terveystalon aluejohtaja Jesse Järvinen kommentoi yhteistyön jatkamista seuraavasti:

"Hienoa saada jatkaa yhteistyötä Happeen kanssa! Happee on meille tärkeä kumppani ja yksi Jyväskylän näkyvimmistä urheilubrändeistä. Mahtavaa, että Happee valitsi meidät edelleen terveyskumppanikseen. Pyrimme yhteistyössä varmistamaan pelaajille mahdollisimman vahvat tukipilarit terveyteen. Kattavat palvelumme tapaturmapäivystyksestä, ortopediaan ja leikkaustoiminnasta, fysioterapiaan auttavat pelaajia siirtymään mahdollisimman nopeasti pelikentälle myös loukkaantumisten jälkeen."


Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ