Isoja jatkosopimuksia - Junkkarinen ja Manninen jatkavat Happeessa seuraavat kaksi kautta
Julkaistu: 16.03.2022 11.24

Isoja jatkosopimuksia - Junkkarinen ja Manninen jatkavat Happeessa seuraavat kaksi kautta

Ensimmäiset jatkosopimukset pelaajien osalta on tehty ja Happee sai kiinnitettyä kaksi todella merkittävää palasta. Jonne Junkkarinen ja Jami Manninen jatkavat Hirvissä seuraavat kaksi kautta! Nämä kokeneet liigajyrät ovat tälläkin kaudella olleet Happeelle erittäin tärkeitä pelaajia ja ovat omilla pelipaikoillaan koko sarjan eliittiä. Molemmilta pelaajilta löytyy myös maajoukkuetaustaa.

"Molemmat pelaajat tärkeässä roolissa, kun mietitään seuraavaa kahta kautta joukkueen rakentamisessa. Maajoukkuetason pelaajia, pelillisiä johtajia ja mikä parasta niin molemmat vielä oman kylän miehiä. Junka ja Jami tuovat omalla esimerkillään nuoreen joukkueeseen tietynlaista vaatimustasoa jokapäiväiseen tekemiseen."
- Petri Kauko, manageri

Jonne Junkkariselle, 31, kuluva kausi on yhteensä kymmenes Happeessa. Välissä on muutama kausi ulkomailla, mutta Suomessa pelatessaan on Junkkarinen aina edustanut Happeeta. 215 liigapelissään ”Vaajakosken vikkelin” on nakuttanut puolustajan paikalta tehot 35+99=134. Palkintokaapista löytyy Suomenmestaruus, kaksi hopeaa ja pronssi. Kansainvälisellä tasolla Junka oli voittamassa maailmanmestaruutta vuonna 2016 sekä MM-hopeaa viime vuoden kotikisoissa.

"Hyvillä mielin jatketaan Hirvisydän rinnassa sykkien! Isoin asia tässä vaiheessa uraa on että joukkueella on mahdollisuus pärjätä ja joukkue näyttää hyvältä myös tulevalla kaudella joten helppo päätös oli jatkaa kotona."
- Jonne Junkkarinen

Jami Manninen, 34, on pelannut liigassa jo kaudesta 2008-09 lähtien. Välissä on ollut muutama visiitti ulkomailla ja yksi kausi Tampereen Classicissa, mutta ”Taikurille” kuluva kausi on niin ikään kymmenes Happeen paidassa. Happeen kaikkien aikojen maalipörssin ykkönen ja pistepörssin kakkonen on paukuttanut 269 liigapelissään tehot 310+187=497. Sekä laiturin että sentterin paikan taitava hyökkääjä on voittanut Suomen mestaruuden sekä kaksi SM-hopeaa – kaikki Happeessa. Kansainvälisellä tasolla löytyy myös menestystä: maailmanmestaruus 2016 ja MM-hopea 2014.

"Ensin kiitos kotiin että löytyy vielä ymmärrystä ja tukea uran jatkumiselle. Lapsiperhearjen, töiden ja urheilun yhdistäminen vaatii koko perheeltä paljon.

Urheilullisesti valinta oli itsestäänselvyys. Meillä on Happeessa hyvä joukkue ja pirun hauskaa kimpassa.

Treenaaminen maistuu, pelipäivä on edelleen viikon paras päivä ja voitonhalu kova!"
- Jami Manninen

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ