Otteluraportti: Happee murskasi Nurmon Jymyn
Julkaistu: 17.01.2021 00.00

Happee kohtasi Nurmon Jymyn lauantaina 16.1. Hirviteatterissa.

Jo ensimmäisen kahden minuutin aikana Jami Manninen ja Kaapo Siekkinen iskivät Hirvet 2-0 johtoon. Vain sekunti ennen ensimmäisen erän loppua Jonne Junkkarinen vei joukkueen 6-1 johtoon.

Toista erää ehdittiin pelaamaan myös vain alle kaksi minuuttia, kun Lauri Viitala jatkoi Happeen maalilaulun soittamista lyödessään lukemat 7-1. Otteluennakossa yhtä maalia lupaillut Matti Minkkinen ei tyytynytkään ottelussa vain yhteen maaliin, vaan iski ensimmäisen hattutemppunsa F-liigassa kahden ensimmäisen erän aikana. Toiselle erätauolle lähdettiin lukemissa 13-2.

Kolmannessa erässä kello oli ehtinyt käydä vain 54sekuntia, kun Kaapo Siekkinen jatkoi Happeen nousua lukemiin 14-2. Lisäksi jo ennen ottelua Lassi Kotovaara povasi iskevänsä illan aikana 100. maalinsa runkosarjassa. Hyökkääjä piti sanansa lyödessään 15-2 numerot tauluun kolmannessa erässä. Happee takoi loppulukemiksi 21-5.

200. runkosarjaottelunsa pelannut Peter Kotilainen iski tehot 1+8 ja nappasi samalla uuden yhden ottelun syöttöennätyksen F-liigassa.

Seuraavan kerran Happee jatkaa pelejään lauantaina 23.1. kun Nokian KrP astelee Hirviteatteriin vieraaksi.