Otteluraportti - Kahden erän höntsäily kostautui
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 04.10.2024 21.27

Hirvilauma aloitti viikonlopun pelipäivällä Kupittaalla, FBC Turun vieraana. Vahvana ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Happee kompastui viime kaudelta tuttuihin ongelmiin - Huono valmistautuminen ja herääminen otteluun vasta, kun se oli liian myöhäistä. Kotijoukkue Beecee nappasi ansaitusti 6-5 voiton, ja Hirvilauman kauden ensimmäinen suora tappio on tosiasia.

Ensimmäinen erä oli tuloksellisesti tasainen, mutta rehellisyyden nimissä kotijoukkue FBC hallitsi pallolla ja sai vaarallisimmat maalipaikat. Tolppaan kilautettiin jo heti ensimmäisten sekuntien aikana. Avausmaalin iski kaikesta huolimatta Happee, kun Matti Minkkinen sijoitti tarkasti takakulmaan Aaro Kokon syötöstä ajassa 7.00. FBC sai kuitenkin ylivoiman, joka jatkoi tehokkaana Juuso Forsmanin ampuessa viivasta tasoitusosuman ajassa 9.46.

Toinen erä oli synkkä myös tuloksellisesti. FBC voitti isolla prosentilla kaksinkamppailut ja käänti hanakasti keskialueen menetyksistä. Matti Minkkinen iski erän alkuun illan toisen maalinsa, mutta neljä seuraavaa osumaa olikin kotijoukkueen iskemiä: Akseli Pöyhtäri osui kahdesti, Nikolas Laaksonen ja Yannick Lindroos kertaalleen. Viimeiseen erään lähdettiin 5-2 takaa-ajoasemasta.

Herääminen tapahtui kolmanteen erään, joka oli illan parasta Happeeta. Mutta tässä sarjassa pisteitä ei saa, jos vain yhdessä erässä onnistutaan. Jonne Junkkarinen ja Stefan Hutzli osuivat ensimmäisen vitosen aikana ja hallinta siirtyi Happeelle. Beecee iski kuitenkin voittomaaliksi jääneen osuman onnistuneen käännön seurauksena ajassa 51.20, Valtteri Koskisen toimesta. Junkkarinen toi joukkueen maalin päähän ajassa 56.49 mutta se oli laiha lohtu - Tappioon on tyytyminen.

"Pelien tulokset ovat aina seurausta harjoittelusta. Muutaman viime viikon aikana ei ole pystytty puristamaan treeneissä ihan sille tasolle kuin pitäisi. Mutta tästä opitaan ja korjataan ongelmat." kommentoi päävalmentaja Iivo Pantzar ottelun jälkeen.