Tukirahasto vähävaraisten lasten perheiden harrastustoiminnan tukemiseen
2.1.2020 10:46 Uutisointi / Pääsivusto

Happee Ry on perustanut salibandylegenda Mika Kohosen nimeä kantavan tukirahaston vähävaraisten lasten perheiden harrastustoiminnan tukemiseen.

Mika Kohonen - Tukirahasto

Happee pyrkii mahdollistamaan jokaiselle seuran jäsenelle mahdollisuuden liikkua ja harrastamaan salibandya. Osana harrastamisen mahdollistamista, Happee Ry on perustanut Mika Kohonen -tukirahaston, jonka tarkoituksena on auttaa ja mahdollistaa pelaajan harrastustoiminnan jatkuminen tilanteissa, joissa pelaajalla ei ole mahdollisuuksia selvitä harrastustoiminnan maksuista omin voimin.

Mika Kohonen - tukirahastolla on tarkoitus edistää seuran yhteiskuntavastuullista toimintaa ja tavoitella uutta, pitkäjänteistä tapaa tukea vähävaraisten perheiden lasten harrastamista.Tarkoituksensa mukaisesti tukirahasto jakaa hakemusten perusteella harkinnanvaraisesti 2-4 kertaa vuodessa erikokoisia tukia harrastustoiminnan kuluihin.

Tukirahasto ja sen säännöt on hyväksytty ja perustettu 12.11.2019 Happeen ja Salibandyn Tuki-Säätiön tekemillä lahjoituksilla sekä muilla perustamisvaiheessa lahjoitettavilla varoilla – Happee Ry:n hallituksen päätöksellä. Tukirahaston ensimmäinen toimintakausi alkaa 1.1.2020.

Lisätietoja seuran nettisivuilta: https://happee.fi/seura/9191/mika-kohonen-tukirahasto


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat