Tule valmentamaan Happeeseen kaudelle 2020-2021
11.2.2020 12:19 Uutisointi / Pääsivusto

Etsimme kaudelle 2020-21 valmentajia eri ikäluokkiemme joukkueisiin.

Tule meille valmentamaan!

Happee etsii jatkuvasti innokkaita ja motivoituneita henkilöitä toimimaan seurassa lajivalmentajina, fysiikkavalmentajina ja liikunnanohjaajina.

Tarjoamme sinulle erinomaisen ympäristön toimia valmentajana/ohjaajana, sekä mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä. Koulutamme valmentajia ja ohjaajia myös seuran sisäisesti.

Maksamme myös jokaiselle valmentajalle ja ohjaajalle palkkioita, joka määräytyy koulutuksen, kokemuksen, valmennusryhmän mukaisesti.

Edellytämme sinulta kykyä toimia lasten ja nuorten kanssa, sitoutumista tehtävään, kiinnostusta salibandyyn ja liikunnan valmennus- ja ohjaustehtäviin. Liikunta-alan koulutus ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi. Räätälöimme valmennus- ja ohjaustehtävät jokaiselle erikseen oman kokemuksen ja vahvuuksien mukaan.

Mikäli kiinnostuit toimimisesta Keski-Suomen parhaassa ja nopeimmin kehittyvässä salibandyn organisaatiossa, niin ole yhteydessä valmennuspäällikkö Tero Kotilaiseen, tero.kotilainen@happee.fi, 045-1394100

AVOIMET VALMENTAJAPAIKAT KAUDELLE 2020-2021:

Edustusjoukkueet: A-C1-nuoret (kilpa- ja huippu-urheilu)

Seuran A-C1-nuorten edustusjoukkueet tarjoavat hyvän haasteen motivoituneelle ja eteenpäin pyrkivälle valmentajalle. Valmennuksessa toimiminen vaatii kokemusta valmennuksesta ja sitoutumista tavoitteelliseen toimintaan. Haemme tällä hetkellä valmentajia (laji- ja fysiikkavalmentajia) kaudelle 2020-21 A-nuorten SM-sarja ja B-nuorten kahteen joukkueeseen sekä C1-ikäluokan joukkueeseen. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä seuran valmennuspäällikköön.

Haastaja- ja/tai harrastejoukkueet: A-C1-nuoret (harrastaminen)

Seuran haastaja- ja/tai harrastejoukkueet A-C1-nuorissa tarjoavat erinomaisen kehittymisympäristön eteenpäin pyrkivälle ja motivoituneelle valmentajalle. Valmennuksessa toimiminen vaatii valmennustaustaa tai lajitaustaa, mutta joukkueet ovat myös erinomainen ympäristö lisätä omaa kokemusta ja osaamista. Haemme lajivalmentajia toimimaanvalmentajana näissä joukkueissamme. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä seuran valmennuspäällikköön.

Juniorijoukkueet: C2-D2-juniorit (kilpailu ja harrastaminen)

Seuran C2-D1-junioreiden juniorijoukkueet tarjoavat hyvän haasteen motivoituneelle ja eteenpäin pyrkivälle valmentajalle. Valmennuksessa toimiminen vaatii valmennustaustaa, mutta joukkueet ovat myös erinomainen ympäristö lisätä omaa kokemusta ja osaamista valmentajana kehittymsessä. Etsimme kaudelle 2020-21 valmentajia toimimaan pää-, apu- tai fysiikkavalmentajana ikäluokkiemme juniorijoukkueissa. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä seuran valmennuspäällikköön.

Juniorijoukkueet E-G-juniorit (harrastaminen)

Seuran E-G-juniorit tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kehittää itseään valmentajana, sekä tutustua valmentamiseen ja ohjaamiseen. Etsimme kiinnostuneita henkilöitä toimimaan valmentajana/ohjaajana juniorijoukkueissamme. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä seuran valmennuspäällikköön.

AVOIMET OHJAAJAPAIKAT KAUDELLE 2020-2021:

Etsimme Heimo Hirven salibandykouluun lasten ohjaajia, liikunnanohjaajia ja liikunnnanohjaajan työstä kiinnostuneita henkilöitä. Toimintaa järjestetään syyskuusta huhtikuuhun useissa eri kaupunginosissa ympäri Jyväskylää arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Tarjolla on ohjaajatyötä 1-6 tuntia / viikko oman motivaation mukaan. Ohjaajatyössä edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä ja kokemusta ohjaustyöstä sekä lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Mikäli olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä seuran valmennuspäällikköön.

Lisätietoja Heimo Hirvi salibandykoulusta löydät täältä

Kaikki hakemukset ja yhteydenotot: valmennuspäällikkö Tero Kotilainen, tero.kotilainen@happee.fi, 045-1394100


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat