Salibandyliiton sarjat pysähtyvät koronaviruksen vuoksi
12.3.2020 19:50 Uutisointi / Pääsivusto

Salibandyliiton hallitukselta linjaus – pääsarjat pysäytetään toistaiseksi, muut sarjat päättyivät kauden 2019-20 osalta.

Salibandyliiton hallitus on päättänyt pysäyttää kaikki Salibandyliiton sarjat perjantaista 13.3.2020 lähtien koronaviruksen COVID-19 takia.

Pääsarjojen eli miesten ja naisten Salibandyliigan sekä miesten toiseksi korkeimman sarjatason, Divarin osalta sarjatoiminta pysäytetään toistaiseksi. Sarjojen loppukaudesta tiedotetaan erikseen perjantaihin 20.3.2020 mennessä.

Muiden Salibandyliiton valtakunnallisten ja alueellisten sarjojen osalta (juniorit, aikuiset, seniorit, erityisryhmät) sarjatoiminta pysäytetään eli pelikausi loppuu välittömästi kauden 2019-20 osalta. Salibandyliitto tiedottaa kuluvan salibandykauden ennenaikaiseen päättymiseen liittyvistä toimenpiteistä ja seurauksista maaliskuun loppuun mennessä.

Happee Ry informoi joukkueita, salibandykouluja ja kaikkia seuran jäseniä harjoittelusta ja siihen osallistumisesta vielä tämän viikon aikana tarkemmin. Siihen asti Salibandyliiton ohjeistuksen mukaan vanhemmat ja pelaajat voivat päättää harjoittelun jatkamisesta ja siihen osallistumisesta oman harkintansa mukaan elleivät terveysviranomaiset toisin ohjeista. Suosittelemme seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteessa www.thl.fi.

Salibandyliitto suosittelee, että toukokuun loppuun mennessä järjestettävät turnaukset ja leirit perutaan tai siirretään myöhempään ajankohtaan.

Lisätietoja:

Salibandyliitto Facebook: https://www.facebook.com/salibandy.fi/

Salibandyliitto Twitter: https://twitter.com/salibandyfi


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat