Ruthin leipomo ja Happee yhdessä tukemaan riskiryhmiä
23.3.2020 13:51 Uutisointi / Pääsivusto

Ruthin leipomo ja Happee tukevat riskiryhmiä tiistaina 31.3.2020!

Ruthin Leipomo yhteistyössä Happee Ry:n kanssa haluaa olla tukemassa ja piristämässä karanteenissaolevien yli 70-vuotiaiden arkea ja jakaa heille tuotekassit veloituksetta!

Hallitus on velvoittanut yli 70-vuotiaita pysymään karanteenissa, sillä he kuuluvat koronaviruksen riskiryhmään. Tämä on ehdottoman hyvä ja tärkeä asia, jotta tästä tilanteesta selvitään mahdollisimman vähällä. Karanteeni on kuitenkin muuttanut merkittävästi näiden ihmisten arkea ja arkirutiineja. Tiedämme, että esimerkiksi kahvittelu pullapitkon kanssa on tärkeä osa varsinkin vanhempien ihmisten elämää ja arkirutiineja. Myöskin turhaa kaupassakäyntiä tulee nyt välttää ja arki muutoinkin on näin poikkeusaikana hankalampaa.

Me Ruthin Leipomolla ja Happeella haluamme olla tukemassa yli 70-vuotiaita karanteeniaikana ja ajattelimmekin ilahduttaa Jyväskylän alueella karanteenissa olevia yli 70-vuotiaita.

Tarjoamme piristyksenä arkeen ikäihmisille kotiin kuljetettuna meidän herkulliset pullapitkot ja tuotekassin tiistaina 31.3.2020 veloituksetta.

Mikäli siis haluat kahvihetkeäsi piristämään tuoreen pullapitkon ja muutaman muun tuotteen kotiovellesi täysin ilmaiseksi, ilmoita osoite- ja yhteystietosi meille osoitteeseen asiakaspalvelu@ruthinleipomo.fi tai täytä yhteydenottolomake kotisivuillamme osoitteessa https://ruthinleipomo.fi/yhteystiedot/ tämän viikon perjantaihin 27.3 klo 10.00 mennessä, niin pystymme varautumaan riittävän ajoissa toimituksiin.

Lisääthän viestiisi nimesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi toimitusta varten. Pullapitkon mukana toimitamme muutaman muunkin tuotteen valikoimistamme. Emme valitettavasti ennätä vastaamaan näihin yhteydenottoihin puhelimitse, sillä olemme tällä hetkellä kaikki erittäin kiireisiä pitääksemme yhteiskunnalle tärkeän ruuanvalmistuksen pyörimässä. Vinkkaathan tästä esimerkiksi isovanhemmillesi ja voit lähettää heidän yhteystiedot heidän puolestaan.

Kuljetuksissa auttaa Happeen salibandypelaajat. Pienenä perheyrityksenä voimme leipoa ja Happeen kanssa toimittaa arviolta noin 50 – 60 pitkoa sekä tuotekassia päivän aikana, joten ihan jokaiseen kahvipöytään emme valitettavasti ennätä pitkoa tuomaan. Olethan siis nopea, suunnittelemme ajojärjestystä sitä mukaan, kun yhteydenottoja tulee.

Toimitukset tulevat päivän aikana 8.00 – 16.00, jokainen kuka toimituksen saa tulee saamaan vielä erillisen tekstiviestin viimeistään 30.3. aikana. Tuotekassi jätetään oven ulkopuolelle ovenkahvaan roikkumaan, jotta turhalta kontaktilta ja riskiltä vältytään. Soitamme ovikelloa toimituksen yhteydessä niin tiedät tulla nappaamaan tuotteet.

Haluamme tehdä yhteistyönä osamme ja auttaa heitä, joita tämä aika koettelee rankasti. Toivotaan kaikki yhdessä, että saadaan virus taltutettua ja pääsemme palaamaan normaaliin arkeen mahdollisimman nopeasti.

Terveisin,

Ruthin Leipomon väki ja Happee Ry


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat