Tukeasi tarvitaan NYT - HappeeShop on avattu www.happeeshop.fi
3.4.2020 12:31 Uutisointi / Pääsivusto

HappeeShop avattu osoitteessa www.happeeshop.fi

Tukeasi tarvitaan NYT - HappeeShop on avattu.

Tällä hetkellä me, kuten moni muukin urheiluseura ympäri Suomen, olemme poikkeuksellisten haasteiden edessä. Tarvitsemme tukeasi! Pienikin apu on meille tällä hetkellä erittäin arvokas.

Olemme avanneet HappeeShop verkkokaupan osoitteessa www.happeeshop.fi, josta ostamalla tuotteitamme voit tukea meitä ja toimintaamme. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia tukimahdollisuuksia: Game Worn -paitoja, kausikortteja, kannatuslippuja ja erilaisia seuratuotteita.

Tutustu kaikkiin tukituotteisiimme: www.happeeshop.fi

Nopeat syö hitaat Game Worn -paidoissa.

Salibandyliigan kauden 2019-2020 Happeen Game Worn -paidoissa on myytävänä jokaisen kenttäpelaajan yksittäinen musta ja valkoinen pelipaita. Kun pelaajan mustan tai valkoisen paidan on joku ostanut, niin se poistuu samantien pois myynnistä. Lisäksi saatavilla ovat myös maalivahtien käyttämät Game Worn -paidat. Nopeimmat vie suosituimmat pelipaidat!

Kausikortti kaudelle 2020-2021

Ajat on haastavammat kuin koskaan, siksi lahjoitamme 20€ jokaisesta ostetusta kausikortista paikallisille pienyrittäjille, jotta apu kiertää. Osta kausikortti ja varmista paikkasi Hirviteatterissa kaudella 2020-2021.

Tue meitä HappeeShop verkkokaupassa: www.happeeshop.fi

Näin autamme ja tuemme yhteisöämme: https://happee.fi/uutiset/9658/haluamme-auttaa-koronaviruksen-riskiryhmaan-kuuluvia-ihmisia   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat