B-nuoret Petri Mannisen johdolla kaudelle 2020-2021
4.4.2020 8:00 Uutisointi / Pääsivusto

Petri Manninen on B-nuorten ikäluokkavastaava ja B1-joukkueen päävalmentaja kaudella 2020-2021.

Petri Manninen on B-nuorten ikäluokkavastaava päävalmentaja kaudella 2020-2021. Hän toimii samalla B1-joukkueen päävalmentaja. B2-joukkueen päävalmentajana toimii viime kaudella C1-04 joukkuetta ansiokkaasti valmentanut Tero Utra.

”Mahtava juttu, että Petri saatiin B-nuorten ikäluokkavastaavaksi ja B1-joukkueen päävalmentajaksi. Hän on erittäin motivoitunut valmentaja, joka omaa vahvan pelaajataustan lisäksi aiempaa kokemusta valmentamisesta mm. meidän A-nuorista. Hänellä on halu kehittää nuoria pelaajiamme ja kehittyä itse valmentajana eteenpäin. Yhtälö sopii erinomaisesti meille, koska ykkösprioriteetti nuorten joukkueiden toiminnassamme on nimenomaan pelaajien kehittäminen. Se on tärkeämpää kuin menestyminen. Jokaista peliä tottakai lähdetään aina voittamaan ja parasta mahdollista tulosta joukkueena tavoitellaan, mutta ei pelaajien kehittämisen kustannuksella.”, toteaa valmennuspäällikkö Tero Kotilainen

Tulevalle kaudelle 2020-2021 B-ikäluokan joukkueet muodostuvat 2003 ja 2004 syntyneistä pelaajista, joista rakennetaan kaksi joukkuetta: B1- ja B2-nuoret. Molemmat joukkueet tavoittelevat tulevalla kaudella paikkaa valtakunnallisista sarjoista. B1-joukkueen tavoitteena on pelata B-nuorten SM-sarjaa ja B2-joukkueen tavoitteena on pelata vähintään B -nuorten 1-divisioonaa.

”Meillä on yli 40 (-03 ja -04 syntynyttä) pelaajaa B-ikäluokassa. Lisäksi osan -05 syntyneistä pelaajista pitäisi pystyä pelaamaan B:ssä myös, jos haaveissa on tulevaisuudessa U19 maajoukkue. U19 maajoukkue rakentuu -05 syntyneillä 04-05 syntyneistä pelaajista, joista parhaat -04 syntyneet pelaajat pelaavat lähes tulkoon kaikki jo -03 ikäluokan kanssa. Eli -05 syntyneiden pitäisi pystyä ajamaan tuota eroa umpeen omassa kehittymisessä. Ja siinä pyritään pelaajia auttamaan mahdollisemman paljon.”, toteaa Kotilainen

”Uusia 2003, 2004 ja 2005 syntyneitä pelaajia otetaan B-nuoriin mielellään mukaan, jos alueelta vaan löytyy pelaajia, kenellä on halua kehittyä pelaajana ja pelata esim. A-nuorten SM-sarjassa tulevaisuudessa. Meille on nyt tullut liki kymmenkunta uutta pelaajaa A-nuorten joukkueeseen mukaan. Pelaajan oman kehittymisen kannalta olisi parempi, että nuo pelaajat löytäisivät Hirvipolulle jo aikaisemmin mukaan B- ja C-iässä. Silloin meillä olisi enemmän aikaa auttaa pelaajia kehittymisessä.”, lisää Kotilainen lopuksi.

Uudet pelaajat voi ilmoittautua helposti ja nopeasti B-ikäluokan toimintaan mukaan pelaajahaku-lomakkeen avulla, joku löytyy tästä linkistä.

B1- ja B2- nuoret kaudelle 2020-2021: Valmennustiimit täydentyvät vielä kevään aikana

B-ikäluokan päävalmentaja: Petri Manninen
B-ikäluokan fysiikkavalmentaja: Ville Rajalainen

B1-joukkueen päävalmentaja: Petri Manninen
Valmennustiimi: (muut lajivalmentajat julkaistaan myöhemmin),Ville Puro (maalivahtivalmentaja)

B2 -joukkueen päävalmentaja: Tero Utra
Valmennustiimi: Miikka Laitinen, Valtteri Viitanen (maalivahtivalmentaja)

Lisätietoja tarvittaessa: Valmennuspäällikkö Tero Kotilainen, sposti: tero.kotilainen@happee.fi


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat