Huippuvalmentajia C1-nuorten valmennustiimiin kaudelle 2020-2021
6.4.2020 18:38 Uutisointi / Pääsivusto

Miska Sikiö C1-nuorten päävalmentaja kaudella 2020-2021.

Kaudella 2020-2021 Happeen C1-nuorten joukkueen valmennustiimistä löytyy huippu-osaamista laajalla rintamalla. Miska Sikiö toimii C-ikäisten (C1 ja C2) ikäluokkavastavaana päävalmentajana sekä C1-joukkueen päävalmentajana. C1- joukkueen valmennustiimissä on mukana usean vuoden A-nuorten SM-sarjassa ansiokkaasti päävalmentajana toiminut Pasi Kotilainen sekä ikäluokan mukana aiemminkin valmentaneet Jouni Rahkonen ja Jaakko Mielonen. C-ikäluokan fyysisestä valmennuksesta vastaa rallipiireistä tuttu Taavi Kuupponen, joka on toiminut jo usean vuoden Kalle Rovanperän henkilökohtaisena fysiikkavalmentajana. Maalivahtivalmennuksesta C-ikäluokassa vastaa Valtteri Viitanen.

”Mahtava juttu, että näin paljon erilaista huippuvalmennusosaamista saadaan yhteen C-ikäisille pojille ensi kaudelle. Pelaajien kehittymisen kannalta tämä C-ikävaihe on kaikkein tärkein vaihe, sekä pelaamaan oppimisessa että fyysisessä harjoittelussa. Tässä ikävaiheessa kaikki se, mitä jätetään pelaajien kanssa tekemättä, näkyy sitten valitettavasti myöhemmin, kun pelaajat kasvavat B- ja A-ikään. Näillä valmentajilla pystymme tarjoamaan yksilöille huippuvalmennusta juuri siinä ikävaiheessa, kun se pelaajana kehittymisen kannalta on kaikkein tärkeintä. Olen kyllä todella iloinen, että kaikki kyseiset valmentajat ovat halunneet lähteä auttamaan poikia kehittymisessä kohti kirkkaampia areenoita.”, kertoo valmennuspäällikkö Tero Kotilainen

C1-nuorten joukkue rakentuu 2005 ja 2006 syntyneistä pelaajista. Joukkueen tavoite on pelata ensi kaudella C1-nuorten valtakunnallista SM- sarjaa.

”Osa tämän joukkueen 2005 ja 2006 syntyneistä pelaajista tulee pelaamaan ensi kaudella jo meidän B1- ja B2-nuorten joukkueissa. Se tukee sitä tärkeintä toiminta-ajatusta että pyrimme ensisijaisesti kehittämään ja kasvattamaan pelaajia systemaattisesti eteenpäin. Joukkueena pyritään aina voittamaan jokaista peliä, mutta pelaajien kehittäminen on se tärkein juttu nuorten pelaajien kanssa. Se vaatii osaavaa valmennusta ja siihen haluamme panostaa tulevaisuudessa vielä enemmän nuorten pelaajien kohdalla.”, lisää Kotilainen.

C1-ja C2-nuoret kaudelle 2020-21:

C-ikäluokan päävalmentaja: Miska Sikiö
C-ikäluokan fysiikkavalmentaja: Taavi Kuupponen

C1-joukkueen päävalmentaja: Miska Sikiö
Valmennustiimi: Pasi Kotilainen, Jouni Rahkonen, Jaakko Mielonen, Taavi Kuupponen (fysiikkavalmentaja) ja Valtteri Viitanen (maalivahtivalmentaja)

C2- joukkeen valmennustiimi julkaistaan myöhemmin huhtikuussa.

Uudet pelaajat (seuran ulkopuoliset) voi ilmoittautua joukkueeseen mukaan helposti ja nopeasti pelaajahakulomakkeella, joka löytyy tästä linkistä

Lisätietoja: Valmennuspäällikkö Tero Kotilainen, sposti: tero.kotilainen@happee.fi


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat