Mukaan Hirviperheeseen?

Mukaan Hirviperheeseen?

Lasten ja nuorten ohjaaminen ja valmentaminen

Tarjoamme monentasoisia vastuullisia ja itsenäisiä tehtäviä lasten ja nuorten salibandyn parissa. Tarvitsemme ohjaajia ja valmentajia erilaisiin valmennusryhmiin alkaen pienistä alle kymmenvuotiaista aina tavoitteellisesti harjoitteleviin 16-20 vuotiaisiin. Lisäksi aktiiviseen kerhotoimintaamme tarvitaan vuosittain mukaan useita pienten lasten ohjaajia.

Joukkueissamme pelaa lähes viisisataa eri ikäistä miestä, poikaa, tyttöä ja naista. Meiltä löytyy joukkueita kerran viikossa kokoontuvista harrastajista Suomen mestaruuksista kamppaileviin kilpajoukkueisiin.

Valmentajana vastuullesi kuuluu joukkueesi harjoitusten suunnittelu ja ohjaaminen yhteistyössä muun valmennusryhmän kanssa sovitun toimenkuvasi mukaisesti. Tapahtumien määrä riippuu joukkueen tasosta ja iästä vaihdellen yhdestä viiteen kertaan viikossa.

Toivomme että olet positiivinen ja ulospäin suuntautunut. Sinulla on kokemusta salibandysta tai muista urheilulajeista tai fyysisestä harjoittelusta ja mielellään myös lasten ja nuorten ohjaamisesta. Olet myös luotettava ja vastuuntuntoinen.

Tarjoamme Sinulle paikan kehittyvässä Hirviperheessä, sekä innostuneen työskentelyilmapiirin. Tarjoamme vastineeksi mahdollisuuden kouluttautua tehtävään sekä tukea ja materiaaleja toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä erikseen sovittavan korvauksen vaivoistasi.

Kysy lisää: valmennuspäällikkö Tero Kotilainen, p. 045 1394100, tero.kotilainen@happee.fi


Uudet pelaajat / Harrastajat

Täydennämme joukkueitamme pääsääntöisesti keväällä uuden kauden alkaessa, mutta muulloinkin voi tiedustella, miten mukaan pääsee. Kesän ajan toimiviin lasten kerhoihin ilmoittautuminen kesän alussa.

Uudet pelaajat - ota yhteyttä:
Valmennuspäällikkö Tero Kotilainen, p. 045 1394100, tero.kotilainen@happee.fi

Kerhotoiminta - ota yhteyttä:
Junioripäällikkö Babek Fath, p. 040 1482042, babek.fath@happee.fi


Yhteistyökumppanit

Teemme mielellämme yhteistyötä ja olemme valmiita pohtimaan yhdessä erilaisia yhteistyömuotoja. Tervetuloa mukaan iloiseen, innokkaaseen ja kehittyvään Hirviperheeseen.

Ota yhteyttä:
Miesten liigajoukkue toiminnanjohtaja Petri Kauko, p. 040 7219178, petri.kauko@happee.fi
Seuran puheenjohtaja Vesa Pölkki, p 050 3856238, vesa.polkki@happee.fi


Muut vapaaehtoistehtävät Happeessa

Mikäli sinulla on kiinnostusta lähteä mukaan iloiseen Hirviperheeseen ja salibandytoimintaan vaikkapa hallitustyöhön, tapahtumajärjestelyihin, joukkueen huoltajaksi tai johonkin muuhun tehtävään, niin ota yhteyttä seuran toimihenkilöihin (kts. yhteystiedot ja organisaatio).


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat