Tule mukaan Hirviliigaan
13.2.2020 16:57 Uutisointi / Pääsivusto

Ilmoittaudu Hirviliigaan!

Tervetuloa uudet ja vanhat joukkueet Hirviliigaan. Hirviliiga on työ-, kaveri- ja peliporukoille tarkoitettu puulaakisarja. Pelit pelataan viikonloppuisin Liikuntakeskus Buugilla (www.buugi.fi). Kevään 2020 Hirviliigan viimeinen ilmoittautumispäivä on lauantai 22.02.2020.

Ilmoita joukkueesi mukaan tai katso tarkempia tietoja Hirviliigan sivuilta www.hirviliiga.fi.

Syksyn 2019 finaaleissa uudet joukkueet

Hieno Syyskausi 2019 päättyi todella tiukkaan ja huipputunnelmaiseen finaalipäivään. Oli hienoa nähdä miten sekä Harrastesarjan että Kilpasarjan finaaleihin tiensä taisteli sarjan uudet tulokkaat. Tosin kilpasarjan finalisti FCCP on pelannut Hirviliigaa joitakin vuosia sitten. Finaalipäivän kaikki ottelut olivat hienoja ja yhtä lukuunottamatta lähes maalin tarkkoja tai jatkoaikapelejä.

Hirviliigan arvon mukaisesti päivän kaksi viimeistä peliä, Harrastesarjan ja Kilpasarjan finaalit olivat todellisia jännitysnäytelmiä. Harrasteen finaalissa kohtasivat Harvia ja Mallorca. Harvian kokanrijoukkue vei voiton hienon sarjan pelanneen tulokasjoukkueen nenän edestä maalein 5 - 4. Harrastesarjan voittaja siis Harvia. Kilpasarjan finaalissa kohtasivat SC Falken ja FCCP. Tämänkin ottelun vei Hirviliigan kestomenestyjä SC Falken, mutta tiukalla lopputuloksella 8 - 7. Joten kilpasarjan voittaja Syksy 2020 -kaudella on SC Falken.

SC Falken
SC Falken

FCCP
FCCP
Harvia
Harvia
Mallorca
Mallorca


HAPPEE ONNITTELEE FINALISTEJA !


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat