D1-junioreilla menestyksekäs maajoukkuetiereissu Eerikkilään
22.1.2020 9:52 Uutisointi / Pääsivusto

D1-juniorit sijoittuivat toiseksi Eerikkilän maajoukkuetieturnauksessa

Happee D1-junioreilla oli menestyksekäs reissu Eerikkilän maajoukkuetietapahtumassa. Joukkueen päävalmentaja Miska Sikiö kertoo tarkemmin turnauksesta ja sen vaiheista:

"Meillä oli koko leirin teemana pallollisen pelin kehittäminen tukipelaamisen sekä syvyyspelaamisen näkökulmasta. Pallottomien pelaajien tekemistä pohdittiin videopalavereiden kautta ja hyvät tulokset löytyivät leirin aikana laadukkaan hyökkäyspelaamisen kautta.

Joukkue suoritti viidestä pelistä neljä omalla tasollaan ja ainoastaan finaalipelissä ei sitten enää saatu puristettua parasta irti, kun välierien tiukka peli United joukkuetta (parhaita pelaajia koottuna muista valtakunnan joukkueista) vastaan verotti laadun pelistämme pois. Kaikki kehityskäyrät joukkueessa osoittavat kuitenkin positiivisesti ylöspäin ja on erittäin hyvä fiilis jatkaa poikien kanssa töitä kohti tulevia haasteita."

Kuinkas pelit sitten sujuivat tuloksellisesti?

"Alkusarjan peleissä joukkueen ilme oli varsin mainio. Noudatettiin yhteistä pelitapaa heti alusta alkaen ja ensimmäisessä pelissä napattiin heti maukas 7-6 voitto Kooveen joukkueesta. Toisessa alkusarjan pelissä voitettiin selvemmin Indians 7-1 ja kolmas peli United3 joukkuetta vastaan hävittiin tiukan taistelun jälkeen 2-5.

Välierässä oli ennakkoon tiedossa vahva United4 joukkue ja videopalavereiden myötä raastettiin tiukka puolustusvoitto 5-4. Finaalissa sitten hävittiin samalle United3 joukkueelle kuin alkusarjassa. Tällä kertaa selkeämmin 13-3.

Päästettiin finaalia lukuunottamatta suhteellisen vähän maaleja omiin ja se kertoo joukkueen todella hyvästä puolustuspelaamisesta ja -asenteesta sekä mahtavasta maalivahtipelistä."

Joukkue sijoittui siis toiseksi kovassa maajoukkuepelaajia vilisevässä turnauksessa ja sai ansaitut hopeamitalit kaulaansa.

D1-joukkueen pelit jatkuvat jo tulevana sunnuntaina Tampereella. Siellä aluesarjan peleissä vastassa Koovee ja Nokian Krp.
   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat