Happee ja Äänekoski järjestävät tapahtumaviikonlopun
Julkaistu: 11.10.2019 00.00

Happee ja Äänekoski järjestävät tapahtumaviikonlopun

HAPPEE JA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI JÄRJESTÄVÄT LIIGAPELIN UUDELLA AREENALLA

Happee ja Äänekosken kaupunki järjestävät liigaottelun sekä junioreiden turnausviikonlopun Äänekosken uudella Pankkari Areenalla (www.pankkari.fi) 11.-12.1.2020. Liigaottelussa Happee kohtaa sarjanousija Tikkurilan Tiikerit ja juniorit pelaavat paikallisen Intersport liigan (www.intersportliiga.fi) pelejä.

Äänekosken kaupunginjohtaja Matti Tuononen on innoissaan tulevasta tapahtumasta.

”Erittäin hienoa saada uudelle Areenallemme heti ensimmäisenä talvena Happeen liigajoukkue pelaamaan. Mukavaa on myös se, että juniorit pelaavat siellä samana viikonloppuna omia pelejään ja saadaan koko viikonlopun ajaksi Areenalle salibandytoimintaa. Päästiin Happeen kanssa molemmille toimivaan yhteistyöhön, olemme Happeen matkassa läpi kauden ja tämä tapahtumaviikonloppu huipentaa alkaneen ja koko kauden kestävän yhteistyön”.

Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen on myös tyytyväinen alkaneeseen yhteistyöhön ja tulevaan tapahtumaan.

”Kun kuulimme Äänekosken uudesta Areenasta, niin heti tuli mieleemme, että siellä täytyy ehdottomasti tehdä jotain salibandyyn liittyvää yhteistyötä sekä Äänekosken kaupungin, että paikallisen seuran Suolahden Urhon kanssa. Tämä liigajoukkueen ja junioreiden yhteisviikonloppu on ehdottoman hieno asia kaikille ja näin päästään myös tukemaan paikallisen seuran toimintaa. Happee ja Urho ovat tehneet jo vuosien ajan yhteistyötä ja on mukavaa, että salibandyn ja urheilun olosuhteet kehittyvät Äänekoskella näin hienosti uuden hienon hallin myötä.”

Pankkari Areenalle mahtuu n. 1300 katsojaa. Happeen ja Äänekosken tavoite on saada ns. ”mökki täyteen” liigaotteluun.

”Me haluamme tehdä tästä kuntalaisille ainutlaatuisen tapahtuman. Äänekoski tarjoaa kaikille alle 15 vuotiaille ilmaisen sisäänpääsyn otteluun ja 15 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat pääsevät otteluun 5€ pääsylipulla. Liput tulevat myyntiin 12.12.2019 klo 12.00 ja lippujen myynnistä infotaan lisää lähempänä”, kaupunginjohtaja Tuononen vahvistaa.

Kotilainen kertoo myös muista viikonloppuun liittyvistä asioista: ”Tulemme vierailemaan sekä Äänekosken, että Suolahden kouluilla Mika Kohosen ja Peter Kotilaisen johdolla ennen tapahtumaa. Lisäksi meiltä tulee otteluun bussikuljetuksia Jyväskylästä. Jäsenet ja kausikorttilaisemme pääsevät tähänkin otteluun veloituksetta, koska tämä on normaali liigaottelumme. Paikka on vain eri kuin normaalisti.”

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ