Happeen juniorivalmennus vahvistui uudella valmentajalla
17.8.2019 0:53 Uutisointi / Pääsivusto

Limingan Niittomiehissä miesten divarijoukkueen päävalmentajana kolme vuotta toiminut 35-vuotias Olli Honka vahvistaa Happeen juniorivalmennusta.


Happeen juniorivalmennus vahvistui uudella valmentajalla

Happee on vahvistanut junioripuolen valmennusta, kun kausina 2015-2018 miesten divarissa Limingan Niittomiehissä päävalmentajana toiminut 35-vuotias Olli Honka aloitti valmentamisen Happeessa elokuun alussa.

Oulun seudulta Jyväskylään muuttanut Honka on valmentanut miesten lisäksi myös tyttöjen, naisten, A- ja B-nuorten poikien joukkueita aiemmin. Miesten divarissa LNM:ssä päävalmentajana kausina 2015-2018 toiminut Honka johdatti joukkueensa jokaisella kaudella runkosarjasta playoffeihin.

”Tämä on loistava juttu meidän seuralle, mutta myös meidän junioreille, että saadaan tämän tasoinen salibandyvalmentaja junioreiden valmennukseen mukaan. Tämän tasoisia salibandyvalmentajia ei Jyväskylässä liikaa ole, eikä niitä ole myöskään tänne viime vuosina muualta tullut. Enemmänkin sitä törmää valmentajiin, jotka miesten tasolle päästyään toteavat ettei junioreiden valmennus kiinnosta lainkaan.”, kommentoi Happeen valmennuspäällikkö Tero Kotilainen

”Jo viime kaudella oli lähellä, että saamme Ollin toimintaan mukaan, mutta silloin ei vielä kaikki asiat natsanneet. On maltettu kärsivällisesti odottaa ja nyt onneksi kesän jälkeen kaikki asiat loksahti kohdalleen. Ollille oli jo valmiiksi mietitty päävalmentajan paikkakin yhteen joukkueistamme, mutta kun hän pääsi vasta tässä vaiheessa mukaan, niin tällä kaudella hän toimii valmentajana nyt meidän C1-04 joukkueessa. Samalla hän kauden aikana vierailee joitakin viikkoja A-ja B-nuorten valmennuksessa mukana, jotta pääsee paremmin tutustumaan pelaajiin ja muihin valmentajiin tulevaisuutta varten.”, Tero Kotilainen jatkaa.

Millaisin mielin olet aloittanut valmentamisen Happeessa, Olli Honka?

”Hienoa on päästä kehittymään valmentajana Happeessa ja erityisesti kehittämään seurassa olevia lahjakkaita nuoria pelaajia”, kommentoi Olli Honka valmennuksen aloittamista Happeessa.

Lisätietoja:

Happee valmennuspäällikkö Tero Kotilainen, tero.kotilainen@happee.fi


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat