Happeen C1-nuoret matkalla kohti SM-karsintoja kaudella 2019-2020.
9.8.2019 10:34 Uutisointi / Pääsivusto

Happee C1-nuoret tavoittelee paikkaa valtakunnallisista sarjoista tulevalle kaudelle.


Happeen C1-nuoret matkalla kohti SM-karsintoja.

Alkavalle 2019-2020 kaudelle Happeen C1-nuorten joukkueen ensimmäinen iso tapahtuma on jo elokuussa 24.-25.8. järjestettävät C1-nuorten SM- karsinnat. Joukkueen tavoitteena on saavuttaa paikka C1-nuorten SM-sarjasta tai vähintään päästä pelaamaan valtakunnallisiin sarjoihin tulevalle kaudelle.

Joukkueessa on 28 kenttäpelaajaa ja 3 maalivahtia, joista suurin osa on 2004 syntyneitä pelaajia, mutta mukana on myös muutamia 2005 syntyneitä happee c1 salibandy jyväskylälahjakkaita lupauksia sekä yksi 2006 syntynyt pelaaja. Joukkue aloitti kauteen valmistautumisen jo toukokuussa, kun se harjoitteli kesällä 3 kertaa viikossa juhannukseen asti. Kolmen viikon kesätauon (omatoiminen jakso) jälkeen joukkue on pelannut harjoituspelejä ja jatkanut harjoitteluaan määrätietoisesti kohti elokuun SM-karsintoja. Tulevana viikonloppuna joukkue matkustaa Seinäjoelle pelaamaan viimeiset harjoituspelit ennen tulevia SM-karsintoja, missä vastassa ovat OLS, SB Vaasa ja SPV.

"Joukkueessa on hienoja nuoria persoonia. Valmistautuminen tuleviin SM-karsintoihin on mennyt joukkueelta tähän asti hyvin. Nyt seuraavat kolme viikkoa ovat tietysti ne kaikkein tärkeimmät. Tässä iässä kesän ohjelmaan pojilla on kuulunut myös rippikoulu ja se on vienyt osan ajasta kultakin pelaajalta jossain vaiheessa kesää. Iso harjoitusrinki on ollut hyvä asia joukkueen harjoittelun kannalta. Se tuo myös sopivasti positiivista kilpailua pelipaikoista. Paljon ollaan opittu jo kesän aikana ja pystytty kehittämään peliä eteenpäin sitten viime kaudesta. Uskon, että olla hyvinkin valmiita, kun karsintaturnaus alkaa Palokassa.", toteaa joukkueen päävalmentaja Tero Utra.

C1 SM-karsinnat Palokassa 24.-25.8.happee c1 salibandy jyväskylä

Happee järjestää C1-nuorten (lohko B) SM-karsintaturnauksen 24.-25.8. Palokan koulukeskuksessa. SM-karsintaturnauksen B lohkossa pelaavat Happeen lisäksi PSS, Loviisan Tor ja O2-JKL/MuuRy. Lohkon voittaja etenee suoraan myöhemmin syksyllä alkavaan C1-SM-sarjaan. Lohkon 2. ja 3. sijoittuneet joukkueet jatkavat karsintoja vielä seuraavalla viikonlopulla paikoista valtakunnallisiin sarjoihin.


Seuraa C1 joukkuetta ja sen pelaajia instagramissa

Joukkueen eri pelaajat tuottavat koko kauden ajan instagramiin sisältöjä heidän omasta ja joukkueen arjesta salibandyn parissa. Seuraamalla heitä, näet joukkueen toimintaa enemmän ja tutustut kaikkiin joukkueessa oleviin hienoihin pelaajiin paremmin.

Happee C1 Instagram: https://www.instagram.com/happee.c1/


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat