Haetaan valmentajia

Happee etsii jatkuvasti innokkaita ja motivoituneita henkilöitä toimimaan seurassa lajivalmentajina, fysiikkavalmentajina ja liikunnanohjaajina.

Tarjoamme sinulle erinomaisen ympäristön toimia valmentajana/ohjaajana, sekä mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä. Koulutamme toimijoita myös seuran sisäisesti.

Maksamme myös jokaiselle toimijalle palkkioita, joka määräytyy koulutuksen, kokemuksen, valmennusryhmän mukaisesti.

Edellytämme sinulta kykyä toimia lasten ja nuorten kanssa, sitoutumista tehtävään, kiinnostusta salibandyyn ja liikunnan valmennus- ja ohjaustehtäviin. Liikunta-alan koulutus ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi. Räätälöimme valmennus- ja ohjaustehtävät jokaiselle erikseen oman kokemuksen ja vahvuuksien mukaan.

Mikäli kiinnostuit toimimisesta Keski-Suomen parhaassa ja nopeimmin kehittyvässä salibandy organisaatiossa, niin ole yhteydessä valmennuspäällikkö Tero Kotilaiseen, tero.kotilainen@happee.fi, 045-1394100

AVOIMET VALMENTAJAPAIKAT KAUDELLE 2019-2020:

Edustusjoukkueet: A-C1-nuoret (kilpa- ja huippu-urheilu)

Seuran A-C1-nuorten edustusjoukkueet tarjoavat hyvän haasteen motivoituneelle ja eteenpäin pyrkivälle valmentajalle. Valmennuksessa toimiminen vaatii kokemusta valmennuksesta ja sitoutumista tavoitteelliseen toimintaan. Haemme vielä yhtä lajivalmentajaa toimimaan apuvalmentajana yhdessä edustusjoukkueissamme. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä seuran valmennuspäällikköön.

Haastaja- ja/tai harrastejoukkueet: A-C1-nuoret (harrastaminen)

Seuran haastaja- ja/tai harrastejoukkueet A-C1-nuorissa tarjoavat erinomaisen kehittymisympäristön eteenpäin pyrkivälle ja motivoituneelle valmentajalle. Valmennuksessa toimiminen vaatii valmennustaustaa tai lajitaustaa, mutta joukkueet ovat myös erinomainen ympäristö lisätä omaa kokemusta ja osaamista. Haemme yhtä lajivalmentajaa toimimaan apuvalmentajana yhdessä näissä joukkueissamme. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä seuran valmennuspäällikköön.

Juniorijoukkueet: C2-D2-juniorit (harrastaminen)

Seuran C2-D1-junioreiden juniorijoukkueet tarjoavat hyvän haasteen motivoituneelle ja eteenpäin pyrkivälle valmentajalle. Valmennuksessa toimiminen vaatii valmennustaustaa, mutta joukkueet ovat myös erinomainen ympäristö lisätä omaa kokemusta ja osaamista valmentajana kehittymsessä. Etsimme vielä tulevalle kaudelle yhtä lajivalmentajaa toimimaan päävalmentajana/apuvalmentajana yhdessä ikäluokkamme juniorijoukkueessa. Lisäksi etsimme yhtä fysiikkavalmentajaa toimimaan 1-2krt/viikossa yhdessä juniorijoukkueissamme. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä seuran valmennuspäällikköön.

Juniorijoukkueet E-G-juniorit (harrastaminen)

Seuran E-G-juniorit tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kehittää itseään valmentajana, sekä tutustua valmentamiseen ja ohjaamiseen. Etsimme vielä 1-2 lajivalmentajaa toimimaan valmentajana/ohjaajana muutamissa juniorijoukkueissamme. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä seuran valmennuspäällikköön.

AVOIMET OHJAAJAPAIKAT KAUDELLE 2019-2020:

Etsimme Heimo Hirven salibandykouluun liikunnanohjaajia ja liikunnnanohjaajan työstä kiinnostuneita henkilöitä. Toimintaa järjestetään syyskuusta huhtikuuhun useissa eri kaupunginosissa ympäri Jyväskylää arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Tarjolla on ohjaajatyötä 1-6 tuntia / viikko oman motivaation mukaan. Ohjaajatyössä edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä ja kokemusta ohjaustyöstä sekä lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Mikäli olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä seuran valmennuspäällikköön.

Lisätietoja Heimo Hirvi salibandykoulusta löydät täältä


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat