Peter Kotilainen jatkosopimukseen Happeen kanssa
Julkaistu: 06.03.2019 00.00

Peter Kotilainen jatkosopimukseen Happeen kanssa

Peter Kotilainen jatkosopimukseen Happeen kanssa!

Happee on solminut kaksi (2) vuotisen jatkosopimuksen maailman parhaaksi valitun hyökkääjän, Happeen oman kasvatin, Peter Kotilaisen kanssa.

Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko on iloinen syntyneestä sopimuksesta:

”Olemme todella tyytyväisiä, että maailman paras hyökkääjä jatkaa täällä vielä ainakin seuraavat kaksi vuotta. Seuran strategiaan kuuluu, että haluamme pysyä yhtenä Suomen ja maailman kärkiseurana ja tämä sopimus Peterin kanssa on iso asia liigajoukkueen ja koko seuran menestymisen kannalta.”

Runkosarjan pistepörssin voittaja Peter kommentoi syntynyttä sopimusta ja pörssejä seuraavasti:

”Halusin tehdä jatkosopimuksen Happeen kanssa, koska täällä kotona on hyvä olla ja elää ja tähtäimessä on olla edelleen maailman paras hyökkääjä vuonna 2020, kun Suomessa pelataan kotikisat. Happee menee seurana koko ajan eteenpäin ja toivottavasti saadaan uusi hallikin pystyyn vielä tämän sopimuksen voimassa ollessa. Lisäksi pelaaminen maailman parhaimman kotiyleisön edessä Hirviteatterissa on niin huikeaa, että se laittaa tekemään parastaan peleissä joka kerta. Takaan sen, että pörssejä syntyy jatkossakin ja tavoite on voittaa Happeessa mestaruus vaikka joka kausi tämän ja seuraavan kahden kauden aikana. Haluan vielä erikseen kiittää monitoimitalon yleisöä kaikesta tuesta nyt ja tulevaisuudessa!”

Happeen verkkoon on tarttunut myös kova pelimies ja kokonaan uusi Happee pelaaja kevään siirtomarkkinoilta ja tämä sopimusuutinen julkaistaan huomenna torstaina ennen kevään ensimmäistä playoff ottelua! Uusi pelaaja on paikalla huomisen Happee - Oilers ottelussa ja häntä haastatellaan erätaukohaastattelussa, joten tule Hirviteatteriin näkemään ja kuulemaan uuden pelurin mietteet Hirvipaitaan siirtymisestä.

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ