Suomen Punainen Risti ja Happee ry yhteistyöhön
Julkaistu: 11.02.2019 00.00

Suomen Punainen Risti ja Happee ry yhteistyöhön

Happee ry ja Suomen Punainen Risti ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on lisätä yhteiskunnalista vastuuta sekä seuran, että SPR:n arvojen mukaisesti. Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin järjestöpäällikkö Jooel Niittynen kommentoi yhteistyötä seuraavasti:

"Yhteistyö Punaisen Ristin ja Happeen välillä on luonnollista, koska jaamme paljon samoja arvoja. Molemmat tahot haluavat vaikuttaa paremman yhteiskunnan puolesta. Tajusimme myös keskusteltuamme yhteistyön mahdollisuudesta, että yksi konkreettinen meitä yhdistävä seikka on yhteisöllisyys ja ystävyys. Tämä tulee esiin Happeessa sekä kentällä että katsomossa ja Punaisessa Ristissä ystävätoiminnan vapaaehtoiset tekevät pyyteetöntä työtä vieraillessaan toisen ihmisen läsnäoloa kaipaavien luona. Siksi ystävänpäivä oli mielestämme erinomainen ajankohta julkistaa yhteistyömme ja osittaa, että yhdessä haluamme taistella yksinäisyyttä vastaan niin areenalla kuin kotikatsomoissa.”

Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen on otettu ja iloinen alkavasta yhteistyöstä:

"Happee ry on erittäin otettu ja iloinen alkavasta yhteistyöstä SPR:n kanssa. Heidän toimintansa on hyvin organisoitua ja arvoiltaan sopivaa ja samassa linjassa Happeen arvojen kanssa. Happeen liigajoukkueen ottelutapahtumissa sekä seuran arjessa pyritään entistä enemmän yhteisöllisyyteen, joten Ystävänpäivä on hieno ajankohta aloittaa laajamittainen ja yhteiskuntavastuullinen yhteistyö."

"Happee ja SPR jakavat yhdessä 13.2. järjestettävään Happee - Indians liigaotteluun pääsylippuja kumpikin omien kanaviensa kautta. Ajatuksemme on, että ihmiset kokisivat tässä pelissä yhteisöllisyyttä, ystävyyttä ja tunnetta siitä, että ystävät ovat tärkeitä ja korvaamattomia. Happeen tavoitteena on se, että ihmiset saisivat kokea tavalla tai toisella läheisyyttä ja yhteisöllisyyttä myös normaalissa arjessaan."

Happee - Indians Ystävänpäivä ottelu pelataan keskiviikkona 13.2.2019 klo 18.30 alkaen Jyväskylän monitoimitalolla.

#nähdään #punainenristi #happeefloorball #ystävänpäivä

Seuran uusimmat